Terug naar Musea

Van Gogh Museum Amsterdam

Van Gogh Museum in Amsterdam Museumplein 6
1071 DJ Amsterdam
  Routebeschrijving
  Niet bekend
 

Van Gogh Museum Studentenkorting

5% korting op je Van Gogh Museum kaartjes
Ontvang 5% korting op je Van Gogh Museum kaartjes. Bestel je kaartjes vooraf, zodat je niet in een rij hoeft te staan. Vergeet niet om de kortingscode te gebruiken.

Bekijk de kortingscode

Kortingpeil Let op! Deze korting is geldig voor onbepaalde tijd en is alleen te verkrijgen op vertoon van een geldige studenten / collegekaart.

Van Gogh Museum

De kunstwerken in het Van Gogh Museum vertellen het levensverhaal van Vincent. Over hoe hij vrouwen 'waar het leven overheen is gegaan' gebruikte als zijn muses, maar hij eigenlijk nooit gelukkig is geweest in de liefde. Met dit skip the line ticket wandel je zo naar binnen en waan je jezelf in een wereld vol inspirerende werken!

Het levensverhaal van Vincent van Gogh komt duidelijk terug in de alle kunstwerken die in het museum zijn te bewonderen. Naast de permanente collectie is er van 19 februari tot 19 juni de tentoonstelling 'Lichte zeden' te zien. Hoewel Vincent zijn liefde vaak zocht in de prostitutie, was het ook voor andere kunstenaars een bron van inspiratie. Naast Vincent's werken, zijn er ook schilderijen van Degas, Toulouse-Lautrec, Van Dongen en Picasso te bezichtigen.

Informeer medestudenten

Heb je gebruik gemaakt van deze studentenkorting? Meld medestudenten hieronder of je deze korting daadwerkelijk bij Van Gogh Museum Amsterdam hebt gekregen. Meld alsjeblieft ook misbruik.


5
 
1