Terug naar Acties & kortingscodes

Tweedehands Studieboeken

Tweedehands Studieboeken

Tweedehands studieboeken kopen

Studieboeken kunnen duur zijn! Wanneer je tweedehands studieboeken voor je studie koopt kun je fors besparen. Dit kan wel tot 60% oplopen op MBO, HBO en WO studieboeken. Dit is niet alleen goed voor je eigen portemonnee, maar ook goed voor het milieu. Makkelijk, snel en mooi meegenomen.

Sorteer op: 

Bespaar met tweedehands studieboeken

Studeren is een dure aangelegenheid. Je moet veel spullen kopen voor je studie, zoals een laptop en studieboeken. Maar er komt nog veel meer bij kijken wanneer je op kamers gaat en vergeet natuurlijk niet het uitgaansleven en de studentenvereniging. Op heel veel dingen kun je besparen, waaronder je studieboeken. Je kunt alle boeken nieuw kopen, maar er is ook een mogelijkheid om tweedehands studieboeken te kopen.

Bij tweedehands studieboeken geeft een verkoper aan wat de conditie van het boek is. Is het boek nog zo goed als nieuw, dan zal de verkoper er meer geld voor vragen dan een boek met meer gebruikssporen. Die boeken zullen dan goedkoper aangeboden worden. Aan jou de keus waar jij voor kiest!

Milieubewust studeren

Je kunt niet alleen heel veel geld besparen met tweedehands studieboeken, maar het is ook nog goed voor het milieu. Als iedere student kiest voor nieuwe studieboeken dan is er heel veel meer papier nodig om al die boeken te laten drukken. Dus wil jij bewust omgaan met onze natuur, denk dan eens na over tweedehands boeken zodat er geen extra bomen gekapt hoeven worden.