Adobe Creative Cloud Student

65% Studentenkorting op Adobe Creative Cloud

Volledige verzameling van meer dan 20 apps, waaronder Photoshop, Illustrator, Lightroom, Dreamweaver, Premiere en Indesign.

Adobe Creative Cloud Student


Officiële website: www.adobe.com/nl/studentenkorting
Veilig betalen:
MasterCard Visa PayPal

Meer Adobe deals!

65% Studentenkorting op Adobe Creative Cloud

Geldig t/m 31-10-2020
Volledige verzameling van meer dan 20 apps, waaronder Photoshop, Illustrator, Lightroom, Dreamweaver, Premiere en Indesign.

Adobe Student - Creative Cloud Studentenkorting


Eindeloos creatief met Creative Cloud

Met de programma’s van Adobe kun je creatief zijn zonder grenzen. Waar je maar wilt. Want naast de uitmuntende desktop apps biedt Adobe een breed pakket aan mobiele apps voor studenten aan. Stel je eens voor: je zit in de trein op weg naar college en ineens popt een geniaal idee op. Met de mobiele app kun je het idee vastleggen en vormgeven. Later werk je het volledig uit op bijvoorbeeld je laptop met de desktop app. Met de Adobe Creative Cloud voor studenten is alles perfect gekoppeld. Daar hoef je je geen zorgen om te maken. Je kunt jouw creativiteit de vrij loop laten. Dat is precies waar het voor bedoeld is.


Adobe Creative Cloud kopen met 65% studentenkorting!

Hebben, hebben, hebben? Ja, dat kan met Adobe studentenkorting! Net als veel andere grote bedrijven geeft ook Adobe studenten hoge kortingen om hun producten voor iedereen haalbaar te maken en te introduceren. Voor de prijs van een paar biertjes per maand maak je gebruik van alle Creative Cloud apps en heb je altijd de meest recente versie paraat. Zolang je studeert. Dat is maar liefst 65% studentenkorting. Als dat geen goede deal is… daar laat je toch graag een paar glaasjes voor staan?

Groot softwarebedrijf

Adobe is nu vooral bekend van Photoshop en andere grafische software. Sterker nog: photoshoppen is zelfs een werkwoord. Dan weet je het wel. Maar het Amerikaanse bedrijf dat in 1982 werd opgericht is ook verantwoordelijk voor het in de markt zetten van PDF-documenten én natuurlijk de bijbehorende PDF-reader. Het is wereldwijd het standaard bestandsformaat geworden om documenten te delen. Dat hadden de oprichters John Warnock en Charles Geschke goed bekeken rond 1993, toen ze met PDF op de proppen kwamen. En bijkomend voordeel voor de heren: iedereen heeft door de Adobe Reader (vroeger Acrobat Reader) wel software van Adobe geïnstalleerd. Jij ook?

Ook aantrekkelijk: Photoshop CC voor studenten

De Adobe reader is gratis. Dat geldt niet voor de creatieve apps, maar er zijn gelukkig goede deals. Ook voor apps die puur met fotografie te maken hebben. Speciaal voor fotografen biedt Adobe een pakket aan met Photoshop en Lightroom voor desktop en mobiele apparaten. De Photoshop studentenversie verschilt niet van de reguliere versies. Dat is het mooie aan deze aanbieding. Geen belemmeringen, maar gewoon de volledige versies inclusief een fraaie korting. Dat is Photoshop voor studenten!

Een Adobe CC student worden?

Je bent natuurlijk druk met studeren en leert veel. Vanuit boeken en in de collegezaal bijvoorbeeld. Ook op de mogelijkheden van de programma’s van Adobe kun je eindeloos studeren. Daar helpen Adobe én de community je graag mee. Super handig zijn bijvoorbeeld de online tutorials die je kunt volgen om een programma onder de knie te krijgen. Stap voor stap wordt heel praktisch uitgelegd wat er allemaal mogelijk is. Een echte aanrader als je net begint met een programma, of als je je wilt specialiseren in een bepaald onderdeel. Wel oppassen, want er gaat een wereld voor je open en het kan verslavend zijn. Voor je het weet ben je een Adobe CC student ;).

FAQ - Veelgestelde vragen:


Geeft Adobe studentenkorting?

Ja, Adobe geeft studentenkorting op Creative Cloud in Nederland. Bespaar op meer dan 20 fantastische apps voor fotografie, (web)design en video.


Hoeveel korting krijgt een student bij Adobe?

Studenten krijgen 65% studentenkorting op Adobe Creative Cloud.


Hoeveel kost Creative Cloud voor studenten?

Adobe Creative Cloud voor studenten kost het eerste jaar € 19,66 per maand en hierna € 30,24 per maand. Erg goedkoop! Normaal kost een Adobe CC lidmaatschap met alle apps € 60,49 per maand.


Wat zit er in Adobe Creative Cloud voor het Onderwijs?

Creative Cloud voor het Onderwijs pakket bevat meer dan 20 apps, waaronder Photoshop, Lightroom, Illustrator, InDesign, Premiere Pro, Spark, Premiere Rush, Adobe XD en Adobe Pro.


Hoe krijg ik studentenkorting op Adobe CC?

Het werkt heel simpel. Als je in aanmerking komt voor Adobe studentenkorting kun je via studentenkorting.nl/adobe klikken op de button: Bekijk actie. Wij sturen je dan door naar de juiste pagina. Via Adobe Creative Cloud voor het onderwijs kun je je dan registreren en hierna het gewenste product selecteren en downloaden.