Terug naar Acties & kortingscodes
Schooltas

Goedkope schooltassen


Shoppen tot wel 54% korting!

Heb je een geschikte schooltas nodig voor je studie? Bij ons vind je er zeker een! In de basis zijn de tassen al zeer scherp geprijsd, maar via Studentenkorting.nl krijg je nog eens 10% extra korting. Ook tonen we alle schooltassen die in de Sale zijn. Zoek uit de vele merken die we aanbieden (waaronder Eastpak) een schooltas uit en lees op de pagina hoe je die 10% extra korting regelt!

Eastpak schooltas online kopen met korting?

Wij hebben schooltassen voor dames en heren. Wil je er 1 met een laptopvak? Dat is ook geen probleem!


Verschillende soorten schooltassen

Een schooltas is al lang niet meer alleen een ‘boekentas’. Gelukkig niet zeg. Dat gesjouw… dank je de koekoek. De meeste schooltassen zijn nu stevige rugzakken, En zo’n rugzak is ook superhandig. Bijvoorbeeld om mee te nemen op de fiets. Ideaal. Ook als er wél enkele boeken inzitten. Daarnaast heb je uiteraard ook nog schoudertassen, damestassen of laptoptassen waar je voor kunt kiezen als ideale schooltas. Dit is voor veel studenten de wat sjiekere keuze. Ook die schooltassen koop je bij ons met 10% éxtra korting.

Schooltas met laptopvak

Je laptop veilig meenemen naar college. Dat is een van de vereisten van een goede schooltas. Je wilt daarom een goed laptopvak hebben. Gelukkig is het aanbod laptoptassen met laptopvak heel groot. Welke laptop je hebt, zorgt voor de keuze van de grote van je laptopvak. Ze zin verkrijgbaar in maten van 10 tot 8 inch. Bijkomend voordeel daarvan is dat bij de vakjes van 10-11 inch ook je tablet veilig meegenomen kan worden. Dat is toch wel een fijn idee!

Stevige rugzak voor school

Een andere eigenschap van een goede schooltas is stevigheid. Je gebruikt je tas bijna elke dag, dus deze moet tegen een stootje kunnen. Niet alleen het materiaal aan de buitenkant moet lang meegaan. Minstens zo belangrijk is de binnenzijde ervoor zorgt dat alles wat jij in je tas stopt veilig vervoerd kan worden. God mag weten wat jij allemaal meeneemt naar college dat niet kapot mag gaan ;). Veel rugzakken, hebben ook extra versteviging aan de achterzijde, dus waar de tas op je rug rust. Fabrikanten houden echter ook rekening met jou! De rugzijde van een rugtas is niet alleen vaak verstevigd, maar ook lekker zacht. Zo draag je jouw rugtas voor school comfortabel. Ook als er wat meer gewicht inzit.

Eastpak schooltassen

De schooltassen van Eastpak zijn momenteel heel populair. En dat is niet voor niets. De stevige rugtassen van dit Amerikaanse merk gaan jarenlang mee én ze zien er ook nog eens mooi uit. Je krijgt er zelfs 30 jaar garantie op. Militaire kwaliteit. Dat zit wel snor. Belangrijk is ook dat de nieuwste modellen een laptopvak hebben. Dat wil je om je laptop veilig mee te kunnen nemen. Met Eastpak sla je dus meerdere vliegen in een klap.

Ruime keuze schooltassen voor Dames & Heren

Welke schooltas het wordt? Het is helemaal aan jou. Er zit vast en zeker wat bij voor jou. Als je bij ons koopt weet je in ieder geval één ding helemaal zeker: je krijgt de allerbeste deal! Dat is studentenkorting.nl. Shop ze!