Coolblue aanbiedingen & Cashback Acties

Bekijk alle lopende aanbiedingen bij Coolblue
Acties van week 13

Coolblue aanbiedingen & Cashback Acties


Officiële website: www.coolblue.nl/aanbiedingen
Veilig betalen:
iDeal MasterCard Visa PayPal Overboeken

Meer Coolblue deals!

Bekijk alle tweedekans acties & bespaar bij Coolblue

Deze korting is voor onbepaalde tijd geldig.
Tweedekans-producten zijn producten die Coolblue klanten hebben teruggestuurd of hebben omgeruild. Deze worden vervolgens gecontroleerd en, indien de staat nog goed genoeg is, weer aangeboden door Coolblue met een extra scherpe prijs. Nieuwstaat, lichte gebruikssporen, zichtbare beschadigingen het is allemaal mogelijk. Controleer dit dus goed! Coolblue geeft per product helder aan in welke staat deze is. Wees er snel bij, want OP=OP.

Koop een laptop in de aanbieding bij Coolblue

Deze korting is voor onbepaalde tijd geldig.
Alle laptops ook nog gratis thuisbezorgd.

Geld verdienen? Coolblue zoekt bezorgers!

Deze korting is voor onbepaalde tijd geldig.
Coolblue zoekt bezorgers in de steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Tilburg en Apeldoorn.

Coolblue Aanbiedingen & Cashback Acties van maart 2020

Een Coolblue aanbieding

Je kent Coolblue vast wel. De online elektronicawinkel is erg populair onder studenten. Apparatuur nodig? Hop, naar Coolblue.nl. Het is even vanzelfsprekend als een college volgen van je favoriete vak. En ook net zo vanzelfsprekend als het zoeken naar Coolblue aanbieding. Want daarom ben jij natuurlijk ook hier. Om even te checken of je nog ergens een Coolblue aanbieding kunt scoren. Erg slim hoor, want het antwoord is: ja. Hier ben je goed. Wij volgen de acties van Coolblue op de voet en hebben altijd een up-to-date aanbod van de beste aanbiedingen.

Cashback aanbiedingen

Naast aanbiedingen werkt Coolblue ook vaak met cashback acties. Tijdens deze acties krijg je een gedeelte (soms tot wel 50%) van je aankoopbedrag terug. Eigenlijk ook een soort korting dus. De acties verschillende vaak per maand en hier vind je altijd het meest recente aanbod.

Coolblue: blauwe doosjes

Wij zijn dol op Coolblue. Net als deze website is het ooit als een studentenbedrijf begonnen. Inmiddels is het ‘studentenbedrijf’ de grootste leverancier van consumentenelektronica in Nederland. En dat is handig als je iets nodig hebt. Daar komt nog bij dat het enorm leuk is om die mooie blauwe doosjes thuisbezorgd te krijgen. Je weet gewoon dat je voor de inhoud prijstechnisch sowieso een goeie deal gescoord hebt. En als je het pakket geopend hebt, kijk dan gelijk even wat voor grappigs ze nu weer op die doos gezet hebben. Altijd leuk! Ja, Coolblue heeft niet voor niets het woord ‘cool’ in haar bedrijfsnaam.

Bestellen en laten bezorgen is makkelijk

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Of het nu dinsdag of zondag is, het kan altijd. Dat maakt het zo prettig om bij Coolblue te bestellen. Bezorgen is gratis en retourneren ook. Een topservice. En daar komt nog bij dat je ook persoonlijk met medewerkers kunt praten. In Amsterdam, Den Haag, Groningen, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht zijn winkels van Coolblue te vinden. Dat kan handig zijn, want hier kun je ook na je aankoop terecht voor bijvoorbeeld kleine reparaties of advies. Al, hoef je voor de snelheid en de mooie deals natuurlijk je deur niet uit…


Coolblue laptop aanbieding

Doorlopend biedt Coolblue scherp geprijsde laptops voor studenten aan. Heb je er een nodig? Een Coolblue studenten laptop is zo uitgezocht. Op hun website krijg je uitgebreid advies en kun je op basis daarvan de juiste keuze maken. Coolblue adviseert onder andere om goed te kijken naar een snelle processor om zo beter te kunnen multitasken. Daarnaast is het handig om ervoor te zorgen dat je niet een te grote laptop hoeft mee te zeulen. Een schermdiagonaal van 12 tot 15 inch is een prima formaat om mee te nemen. Uiteraard vind je er alle grote merken zoals Apple, Asus, Acer, HP en Lenovo. Slagen doe je sowieso en die Coolblue studenten aanbieding is gewoon lekker meegenomen. Daar azen we niet voor niets op ;).