Lenovo Studentenkorting

10% korting bij Lenovo Nederland

Geldig t/m 30-3-2020
Geldig bij een bestelling vanaf € 900,-.

Lenovo Studentenkorting


Officiële website: www.lenovo.com/nl/studentenkorting
Veilig betalen:
iDeal MasterCard Visa American Express PayPal Overboeken

Meer Lenovo deals!

Lenovo studenten laptop aanbieding!

De zoektocht naar een geschikte laptop kan lastig zijn. Door de exclusieve aanbiedingen en korting voor studenten en docenten, maakt Lenovo het jou wat makkelijker. Lenovo wil met het Lenovo Studenten Onderwijsprogramma het onderwijs steunen. Wij van Studentenkorting.nl vinden het heel mooi dat ze dat met studentenkorting doen ;). Een Lenovo laptop vind je in verschillende typen en er is altijd wel een aanbieding te vinden. De meeste modellen zijn uitstekend te gebruiken als studentenlaptop. Check eventueel ook even bij je studie welke eisen aan de laptop worden gesteld.

Lenovo laptop kopen tot 20% studentenkorting

Het merk Lenovo is aan een snelle opmars bezig. Wist je dat momenteel per seconde wel 6 (!) apparaten verkocht worden. Dat zijn er miljoenen per jaar. In het begin van het ontstaan van Lenovo werden de meeste laptops nog in China verkocht. Nu is de hele wereld definitief veroverd. Sterker nog: de pc’s van Lenovo zijn het meest verkochte merk. Een Lenovo laptop kopen kan, inclusief Lenovo studentenkorting, goed op hun website. Als je je hebt aangemeld voor het kortingsprogramma, wordt de korting automatisch berekend. Uiteraard moet je wel kunnen aantonen dat je student (of docent) bent. Pas dan geldt de aanbieding.

Lenovo steeds populairder

Dat de Lenovo laptop aan een opmars bezig is, zal je niet verbazen als je om je heen kijkt. Grote kans dat je er meerder tegenkomt in de collegezaal. Dat is niet voor niets. De Chinese computerfabrikant bouwt enorm degelijke apparaten voor een scherpe prijs. De specificaties zijn zonder uitzondering goed en mede door de betrouwbaarheid kiezen veel studenten voor een Lenovo laptop. Niet alleen studenten trouwens. Want ook in het bedrijfsleven zie je Lenovo overal om je heen. Die laatste groep kan geen aanspraak maken op Lenovo studentenkorting, maar het kan goed zijn dat ze Lenovo al kenden. Veel gebruikers zijn zo tevreden dat ze het merk trouw blijven.

Andere apparaten met korting

Naast laptops produceert Lenovo ook andere apparaten zoals desktops, notebooks, tablets en beeldschermen. Ook hiervoor geldt dat je bijna altijd Lenovo studentenkorting kunt krijgen. Op het gebied van laptops wordt bij Lenovo onderscheid gemaakt tussen ‘eersteklas laptops’ (onder andere ThinkPad-laptops en ThinkPad Yoga 2-in-1-laptops, ‘betaalbare laptops’ (IdeaPad-series en Chromebook series) en ‘gaming laptops’ (Legion-laptops). Nu horen we je denken: gaming? Ik moet studeren… maar deze zeer krachtige laptops zijn niet alleen geschikt voor de vetste games, maar ook voor je studie. Zeker voor bijvoorbeeld videobewerking of andere mediaproducties. Kortom: genoeg keuze en een mooie deal. Lang leve een Lenovo laptop met studentenkorting!