HP Studentenkorting

Tot 25% studentenkorting op HP producten!

Maak een HP Student Store account aan en krijg toegang tot de kortingen. Van laptops en tablets tot aan printers.

HP Studentenkorting


Officiële website: www.hp.com/nl/studentenkorting
Veilig betalen:
iDeal MasterCard Visa American Express PayPal Overboeken

Meer HP Student Store deals!

HP Instant Ink: Bespaar op je printkosten!

Deze korting is voor onbepaalde tijd geldig.
HP Instant Ink is je eigen, persoonlijke inkt-assistent die jou helpt om tijd en geld te besparen. Dankzij HP Instant Ink weten wij dat jouw printer nieuwe inkt nodig heeft. Wij sturen nieuwe inkt cartridges rechtstreeks naar je toe zodat jij je nieuwe inkt hebt voordat je oude op is. Je oude cartridges kun je makkelijk aan ons terugsturen. Probeer HP Instant Ink uit zonder risico want je kunt de service op elk moment stopzetten.

HP Student Store

Met de HP Student Store laat HP studenten met mooie kortingen kennismaken met hun producten. En daar zitten wij natuurlijk bovenop! Als ergens een goeie deal te scoren is, lees je het hier. Met de HP Student Store is dat het geval en betaal je tot maar liefst 30% minder op je nieuwe laptop. Gewoon met dezelfde garantievoorwaarden en in de meeste gevallen: voor 19.30 uur besteld, morgen in huis. Daarnaast wordt je laptop gratis bezorgd en wil je het retourneren dan is het ook gratis. Het enige dat je hoeft te doen is jezelf registreren met je studenten e-mailadres, zodat ze bij HP weten dat je ook echt student bent. OK, kleine moeite, groot voordeel. Een extra tip: je kunt nadat je je geregistreerd hebt bij de HP Student Store je e-mailadres weer wijzigen. Bijvoorbeeld als je je opleiding (bijna) afgerond hebt. Zo kun je op de hoogte blijven van nieuwe deals en mis je niks.

Scoor HP studentenkorting

Waarom geeft HP die korting voor studenten, vraag je je misschien af. Het antwoord is simpel: ze laten je graag zien wat voor mooie HP-producten ze aanbieden. Door studenten korting te geven hopen ze dat jij eerder voor HP kiest. Slim van HP, maar ook slim van jou, want waarom zou je de korting laten liggen. Je zit nergens aan vast, profiteert van mooie aanbiedingen en je hoeft er de deur niet eens voor uit.

HP Laptop voor studenten - Pavilion serie

Een van onze favoriete laptops voor studenten is de HP Pavilion serie laptops. Met een mooi design, veel verschillende opties en ook nog eens een fijne prijs, is het een veilige keuze. In de HP Student Store krijg je bovendien nog leuke kortingen op dit soort laptops. De HP Pavilion serie is zeer geschikt voor studenten, omdat je er uiteraard op kunt tekstverwerken, internetten of mailen. Maar er is meer, gelukkig maar. Soms moet je tijdens je drukke studentenleven ook even ontspannen. Een mooie film kijken bijvoorbeeld, of je favoriete serie… Het goede nieuws is: dat kan natuurlijk ook. Door de verschillende mogelijkheden en opties vind je altijd de HP laptop die bij je past. Welke opleiding je ook doet en wat je in je vrije tijd ook uitspookt.

Het voordeel van HP studentenkorting

Wat is nu het grootste voordeel van de HP studentenkorting? Ja uiteraard. De prijs… maar dat is niet alles. Je kunt nu gaan voor een model dat krachtiger is en langer meegaat! Wij weten als geen ander dat de aanschaf van een laptop een flinke hap uit je studiebudget is. Je komt er alleen (bijna) niet onderuit: een laptop heb je nodig.

Door de mooie deal kun jij een laptop kopen met bijvoorbeeld een net wat snellere processor, meer opslagcapaciteit en andere voordelen. Normaal gesproken zou deze laptop wellicht net wat te prijzig zijn, maar met de korting wordt jouw droommodel opeens wel haalbaar. Dit betekent dat je je hele studie met één laptop kunt doen. En dat levert veel op. Eén keer een wat duurdere laptop kopen is altijd goedkoper dan twee keer. Nog even los van de frustratie die het oplevert als je niet snel genoeg kunt doorwerken. Dus: kies de laptop die bij je past, verzilver die korting en fladder zonder stress om je laptop door je studietijd.