Samsung Studentenkorting

Tot 25% studentenkorting bij Samsung

Exclusief
Samsung Studentenkorting biedt studenten exclusieve prijzen op de laatste Samsung producten voor op school en voor thuis. Ontdek het aanbod van de laatste Samsung smartphones, tablets, tv's, wearables, koelkasten, wasmachines en veel meer.

Samsung Studentenkorting


Officiële website: www.samsung.com/nl/studenten-korting

Meer Samsung deals!

Lopende Acties bij Samsung Nederland

Deze korting is voor onbepaalde tijd geldig.

Exclusieve studentenkortingen in de Samsung Studenten Store

Dat hebben ze mooi bekeken bij Samsung. Exclusieve korting voor studenten. Echt mooi meegenomen en bij ons vind je de sleutel naar al dit moois. Want er gaat werkelijk een wereld voor je open. Tablets, tv’s, telefoons en nog veel meer. Het is niet voor niets dat Samsung zo’n populair merk onder studenten is. De officiële Samsung studentenkorting krijg je dus door in te loggen bij het studentenvoordeelprogramma in de shop. Let wel op! De verificatielink is maar 30 minuten geldig, dus je moet redelijk snel doorpakken om je account te verifiëren.

Studenten Webshop Login

Samsung Student Shop

In het jaar 1969 werd het Zuid-Koreaanse elektronicabedrijf Samsung opgericht. Het hoofdkantoor bevindt zich in Seoel. Samsung verkoopt onder andere smartphones, tablets, televisies, koelkasten, wasmachines etc. Het bedrijf draagt studenten een warm hart toe en strooit daarom met kortingen tot wel 25%. Het gaat daarbij om exclusieve Samsung studentenkorting die je krijgt in de Samsung online webshop. Samsung is de laatste tientallen jaren enorm gegroeid en is een van de grootste techbedrijven van de wereld met een omzet van meer dan 200 miljard euro. Je zou bijna zeggen voordeeltje voor studenten er we af kunnen ;).

Meer producten van Samsung

Wij, en zeker jij als Nederlandse student, kennen Samsung voornamelijk van smartphones. Die zijn er in overvloed. Maar het Koreaanse merk is sowieso een van de twintig meest bekende merknamen ter wereld. Waar we hier in Europa in elke Samsung shop voornamelijk telefoons, tablets en beeldschermen vinden, is het merk vooral in Azië ook bekend van heel veel andere (huishoudelijke) apparatuur. Het zijn niet alleen de Nederlandse studenten die profiteren van de Samsung studentenkorting. Nee, in maar liefst 60 landen kun je als student korting krijgen in de Samsung online store. Dat is pas echt wereldwijd!

Laat gratis bezorgen

Alles wat je bij Samsung bestelt, wordt gratis naar je studentenkamer of een ander adres verzonden. Dat is een mooi bijkomend voordeel op de toch al mooie kortingen die je als student krijgt. Ook over retourneren doen ze niet moeilijk. Al is dat laatste vaak ook niet nodig, omdat je perfect weet wat een apparaat kan en doet. Dat heb je uiteraard al uitgezocht ;). Kortom: shoppen met de exclusieve Samsung studentenkorting is niet alleen handig, maar bovenal lekker voordelig. Let er dus wel op dat je haast maakt, omdat de verificatielink maar 30 minuten geldig is!