Apple Studentenkorting

Ontvang tot 8%
studentenkorting bij Apple o.a MacBook, iMac & iPad

Apple Studentenkorting


Officiële website: www.apple.com/nl/studentenkorting/
Veilig betalen:
iDeal MasterCard Visa American Express Overboeken
Via Apple Store voor het Onderwijs kunnen studenten tot 8% studentenkorting krijgen. Apple geeft onderwijskorting aan MBO, HBO en WO studenten, ouders van studenten, docenten en medewerkers van onderwijsinstellingen. *

MacBook Pro & Air Aanbieding

Profiteer van onderwijskorting op alle MacBook-modellen.


MacBook Pro
Online 16-inch kopen

MacBook Pro aanbieding


€ 2.699,00 € 2.482,92

MacBook Pro
Online 13-inch kopen

MacBook Pro


€ 1.499,00 € 1.409,65

MacBook Air
Online 13-inch kopen

MacBook Air aanbieding


€ 1.199,00 € 1.126,51

Mac Aanbiedingen

Profiteer van onderwijskorting op alle Mac-modellen.


iMac 21,5-inch | 27-inch
iMac aanbieding


€ 1.297,91 € 1.219,68

iMac Pro 27-inch
iMac Pro aanbieding


€ 5.497,91 € 5.167,91

Mac Pro  
Mac Pro


€ 6.499,00 € 5.978,61

Mac Mini  
Mac Mini


€ 929,00 € 873,62

Apple iPad aanbieding

Profiteer van onderwijskorting op alle iPad-modellen.


iPad Pro 11-inch | 12,9-inch
iPad Pro


€ 899,- € 862,73

iPad Air 10,5‑inch
iPad Pro


€ 569,- € 545,71

iPad 10,2‑inch
iPad


€ 389,- € 373,89

iPad Mini 7,9‑inch
iPad Mini


€ 459,- € 440,44

Waarom zijn Apple producten zo populair onder studenten?

Apple staat voor kwaliteit! Dat laat Tim Cook ook met enige regelmaat zien in zijn keynotes. De producten zijn vooruitstrevend, gebruiksvriendelijk, uiterst krachtig en stijlvol. Niet gek dus... dat Apple zo populair is onder studenten. Een student maakt tegenwoordig veel gebruik van elektronica, bijvoorbeeld middels een smartphone of iedere dag op zijn of haar laptop. Deze producten moeten dan ook snel, licht, gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaar en duurzaam zijn. Natuurlijk dit alles met een goede accuduur. Kies je voor Apple dan zit je zeker goed. Kortom: Apple producten zijn ideaal voor studenten! Zeker met Apple studentenkorting!

Wie komen in aanmerking voor deze studentenkorting?

 • Studenten in het vervolgonderwijs: Ben jij een student die een voltijd- of deeltijdstudie volgt aan een MBO, HBO of WO onderwijsinstelling en beschik je over een geldige Studentenkaart, of ben je net toegelaten, dan kun je online Apple producten bestellen met Studentenkorting. Let op! Om een bestelling in de 'Apple Online Store voor Onderwijs' te plaatsen moet je minimaal 18 jaar oud zijn en tevens telefonisch bereikbaar te zijn.
 • Ouders van studenten in het vervolgonderwijs: Volg je een MBO, HBO of WO-opleiding of ben je net aangenomen en je bent nog geen 18 jaar? Dan zijn je ouders of voogd gerechtigd om namens jou Apple producten te kopen met studentenkorting.
 • Docenten van een onderwijsinstelling: Alle leerkrachten op elk onderwijsniveau komen in aanmerking voor onderwijskorting. Leerkrachten van zowel openbare als privéonderwijsinstellingen (ook thuisonderwijs).
 • Medewerkers van een onderwijsinstelling: Alle medewerkers van openbare en privéonderwijsinstellingen komen ook in aanmerking.

Welke producten komen in aanmerking?

Apple Education geeft studentenkorting op de diverse nieuwe producten. De hoogte van de studentenkorting varieert per product. In het bestelproces kun je het gewenste product configuereren, waardoor de studentenkorting vaak verder oploopt. Op de onderstaande producten komen in aanmerking:

 • MacBook - De nieuwe MacBook, MacBook Air en MacBook Pro.
 • Mac - De nieuwe iMac, Mac Mini en Mac Pro.
 • iPad - De nieuwe iPad's.
 • Apple Music - Bekijk voor meer informatie de pagina: Apple Music-studentenabonnement.
 • Accessoires - Je krijgt studentenkorting op diverse accessoires.
 • iPhone - Helaas komen de nieuwe iPhones niet in aanmerking.
 • Apple Watch - Helaas komt de nieuwe Apple Watch niet in aanmerking.

Hoeveel producten mag je kopen?

Elk collegejaar mag je veel Apple producten bestellen met Apple Studentenkorting, maar helaas zit hier wel een volumebeperking aan. Hieronder vind je een overzicht van de hoeveelheid producten die je per collegejaar mag bestellen met onderwijskorting:

Aankoophoeveelheid
 • Eén (1) Laptop
 • Eén (1) Desktop
 • Eén (1) Mac mini
 • Twee (2) iPad's
 • Twee (2) Software producten per softwaretitel
Bovenvermelde aankopen kunnen zowel via het internet als bij een Apple Store worden gedaan. Waar de aankoop heeft plaatsgevonden, is niet van invloed op het totaal van de gekochte producten. Is het collegejaar voorbij dan kun je opnieuw weer de bovenstaande hoeveelheid Apple producten kopen met studentenkorting. Op overige Apple producten geldt geen volumebeperking.

FAQ - Veelgestelde vragen:


Geeft Apple studentenkorting?

Ja, Apple geeft studentenkorting op alle nieuwe Mac en iPad-modellen. Ook krijg je studentenkorting in Nederland op AppleCare+ en Apple Music.


Hoe krijg ik Apple-studentenkorting?

Het werkt heel simpel. Als je in aanmerking komt voor Apple studentenkorting kun je via studentenkorting.nl/apple klikken op het gewenste product. Wij sturen je dan door naar de juiste pagina, waar de studentenkorting al is doorgevoerd. Via Apple Store voor het onderwijs kun je het gewenste product dan bestellen en veilig online afrekenen.


Hoeveel korting krijgt een student bij Apple?

Een student krijgt tot 8% studentenkorting op alle nieuwe Mac-modellen (MacBook Air, MacBook Pro, iMac, iMac Pro, Mac Pro, Mac Mini) en tot 4% studentenkorting alle iPad-modellen (iPad Pro, iPad Air, iPad, iPad Mini). Daarbij krijgen studenten ook 20% studentenkorting op AppleCare+ en 50% korting op Apple Music.


Wie komt in aanmerking voor Apple onderwijskorting?

Voor de Onderwijskorting van Apple komen studenten in aanmerking die studeren aan een vervolgonderwijs instelling of die hiervoor net zijn toegelaten. Ook ouders van een studerend kind in het vervolgonderwijs kunnen producten kopen met deze korting. Docenten en andere medewerkers van onderwijsinstellingen op elk onderwijsniveau komen ook in aanmerking.