Bol.com Aanbiedingen & Kortingscodes

5% studentenkorting op Nederlandstalige studieboeken bij Bol.com

Deze korting is voor onbepaalde tijd geldig.

Bol.com Aanbiedingen & Kortingscodes


Officiële website: www.bol.com
Veilig betalen:
iDeal MasterCard Visa American Express Achteraf betalen

Meer Bol.com deals!

Bol.com Outlet Sale van April 2019

Deze korting is voor onbepaalde tijd geldig.

Bol.com Topdeals ⇒ Nu extra scherp geprijsd!

Deze korting is voor onbepaalde tijd geldig.

Bol.com kortingen van april 2019

Bol.com kopen met Studentenkorting

Wij zorgen ervoor dat geen enkele student teveel betaalt. En al helemaal niet voor studieboeken. Want wist jij dat Bol.com studentenkorting van 5% geeft op nieuwe Nederlandstalige studieboeken uit hun eigen collectie als je er twee of meer bestelt? Dit geldt voor alle boeken die zijn voorgeschreven door een hbo- of wo-opleiding. Je moet wel even aantonen dat je als student staat ingeschreven, maar dat is natuurlijk een kleine moeite. Die studieboekenkorting is mooi meegenomen. Zeker gezien het feit dat je, afhankelijk van je opleiding, behoorlijk wat boeken nodig kunt hebben. Trouwens, als Engels de voertaal is bij je studie, dan kun je nog meer profiteren. Op Engelstalige boeken geeft bol.com standaard tot 30% korting. En… hou je vast… tweedehands studieboeken zijn tot wel 60% goedkoper!

Kortingscode Bol.com

Zoek je een kortingscode van bol.com? In principe communiceert Bol.com geen kortingscodes via het internet, maar Bol.com verstuurt wel kortingscodes richting haar nieuwsbrief-leden. Dus schrijf je hier in en loop nooit meer een kortingscode mis.

Enorm online aanbod

Zo’n webshop waar je zo ongeveer alles kunt krijgen wat je nodig hebt. Dat is bol.com. Het aanbod is enorm. En dat is nog een understatement. Van studieboeken, games, laptops tot aan kleding, kookspullen en huishoudelijke apparaten. Je vindt het allemaal bij het grootste online warenhuis van ons land. In totaal gewoon meer dan 15.000.000 (!) producten. Niet normaal! Het aanbod in combinatie met de snelle levering maakt bol.com tot een van de populairste online winkels in Nederland. Veel bestellingen worden gedaan door jongeren tussen 18 en 29 jaar. Inderdaad! Studenten! En wat doe je als slimme student als er zoveel aanbod is? Dan ga je op zoek naar leuke deals of een bol.com kortingscode. En die hebben wij natuurlijk! Zo mis je de buitenkansjes niet.

Studieboeken selecteren

Bij bol.com vind je meer dan 70.000 verschillende studieboeken voor hbo en wo-opleidingen. Jij weet natuurlijk welke titels je nodig hebt op de website kun je je hele boekenlijst uploaden. Vervolgens worden alle bijbehorende titels die beschikbaar zijn voor je op een rijtje gezet. Dat is echt handig. Heb je maar een of twee boeken nodig, dan kun je uiteraard ook op losse titels zoeken. Zo vind je altijd wat je nodig hebt en ben je helemaal klaar voor het komende studiejaar.

Geld verdienen, met je studieboeken

Meer dan de helft van de studenten verkoopt de gebruikte studieboeken aan het eind van het jaar. Dit kan ook via bol.com. Daar kun je een leuk zakcentje mee verdienen. Misschien is dat ook wel een goed idee voor jou. Kun je van de winst weer nieuwe studieboeken kopen, of iets leuk uit de miljoenen andere producten uitzoeken. Er is in ieder geval keuze genoeg. Ook met korting.