Terug naar Musea

Hermitage Amsterdam

Hermitage in Amsterdam Amstel 51
1018 EJ Amsterdam
  Routebeschrijving
  Niet bekend
 

Hermitage Studentenkorting

5% korting op je Hermitage kaartjes
Ontvang 5% korting op je Hermitage kaartjes. Bestel je kaartjes vooraf, zodat je niet in een rij hoeft te staan. Vergeet niet om de kortingscode te gebruiken.

Bekijk de kortingscode

Kortingpeil Let op! Deze korting is geldig voor onbepaalde tijd en is alleen te verkrijgen op vertoon van een geldige studenten / collegekaart.

Hermitage

Meer dan 30 immense portretten uit de Gouden Eeuw sieren een gedeelte van het museum De Hermitage Amsterdam. Als je meer over de Nederlandse schilderkunst wilt leren, moet je langskomen om te zien waar Abraham zijn mosterd haalt! (Nederlandse uitdrukking, 'Weten waar Abraham de mosterd haalt', betekent dat je op de hoogte en up-to-date bent).

De woorden 'machtig', 'monumentaal' en 'groots' doen geen recht aan de briljante 17e-eeuwse groepsportretten van maatschappelijke wachters, regenten en kooplieden van alle rangen, standen en religies, die broederlijk samenwerken in de Nachtwacht. Deze enorme, inzichtelijke en gedetailleerde schilderijen komen oorspronkelijk uit het Amsterdam Museum en het Rijksmuseum en worden begeleid door andere schilderijen en voorwerpen uit die tijd. De relaties tussen de mensen in die periode heeft de basis gevormd voor de normen en waarden van vandaag.

Informeer medestudenten

Heb je gebruik gemaakt van deze studentenkorting? Meld medestudenten hieronder of je deze korting daadwerkelijk bij Hermitage Amsterdam hebt gekregen. Meld alsjeblieft ook misbruik.


6
 
0