Terug naar Musea

Stedelijk Museum Amsterdam

Stedelijk Museum Amsterdam in Amsterdam Museumplein 10
1071 DJ Amsterdam
  Routebeschrijving
  Niet bekend
 

Stedelijk Museum Studentenkorting

5% korting op je Stedelijk Museum kaartjes
Ontvang 5% korting op je Stedelijk Museum Amsterdam kaartjes. Bestel je kaartjes vooraf, zodat je niet in een rij hoeft te staan. Vergeet niet om de kortingscode te gebruiken.

Bekijk de kortingscode

Kortingpeil Let op! Deze korting is geldig voor onbepaalde tijd en is alleen te verkrijgen op vertoon van een geldige studenten / collegekaart.

Stedelijk Museum

Amsterdams Stedelijk Museum is de vaste thuisbasis van het Nederlands Nationaal Museum voor de Moderne Kunst. Het beschikt over één van de rijkste moderne kunstcollecties in de wereld. Ook zijn er regelmatig tijdelijke tentoonstellingen te vinden.

De vaste collectie van het Stedelijk, omvat werken van vooraanstaande 19e en 20e eeuwse schilders. Denk hierbij aan Monet, Picasso en Chagall, maar ook de Pop Art van Warhol (een kunstenaar die zelfs een plekje in het Whitney Museum of American Art heeft) en abstracte werken van Mondriaan! Natuurlijk is er nog veel meer te bewonderen in het historische gebouw, neem voor de echte kunstliefhebbers: Take your time!

via de onlangs voltooide, ultra-moderne badkuip vleugel, stap je in de wereld van het modernisme. Met 90.000 kunstwerken verspreid over 9.000m² expositieruimte is er voor ieder wat wils. Zoveel kunstwerken heeft een museum van het kaliber Louvre niet eens tegelijkertijd tentoongesteld staan!

Zet de eindeloze kunstdiscussies voort in het nieuwe restaurant, met een terras dat uitkomt op het levendige Museumplein. Dé plek voor ontspanning na een museumbezoek en als je geluk hebt een Nederlands zonnetje!

Informeer medestudenten

Heb je gebruik gemaakt van deze studentenkorting? Meld medestudenten hieronder of je deze korting daadwerkelijk bij Stedelijk Museum Amsterdam hebt gekregen. Meld alsjeblieft ook misbruik.


10
 
0