Terug naar Musea

Het Scheepvaartmuseum Amsterdam

Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam Kattenburgerplein 1
1018 KK Amsterdam
  Routebeschrijving
  Niet bekend
 

Het Scheepvaartmuseum Studentenkorting

5% korting op je Scheepvaartmuseum kaartjes
Ontvang 5% korting op je Scheepvaartmuseum kaartjes. Bestel je kaartjes vooraf, zodat je niet in een rij hoeft te staan. Vergeet niet om de kortingscode te gebruiken.

Bekijk de kortingscode

Kortingpeil Let op! Deze korting is geldig voor onbepaalde tijd en is alleen te verkrijgen op vertoon van een geldige studenten / collegekaart.

Het Scheepvaartmuseum

Het Scheepvaartmuseum laat zien hoe de zee de Nederlandse cultuur heeft bepaald. Land winnen van de zee, zeeslagen winnen van vijanden en handel voeren met verre landen. Spanning, moed en avontuur waren belangrijke eigenschappen van de zeelieden van toen… Kom aan boord van de replica van het VOC-schip Amsterdam en ervaar het zeemansleven zelf. Ontdek hoe Europeanen vroeger naar andere continenten keken met de oudste atlassen en kaarten uit de collectie. Ga mee op zee, overleef zeeslagen en breng de beste producten mee terug in de interactieve tentoonstelling.

Informeer medestudenten

Heb je gebruik gemaakt van deze studentenkorting? Meld medestudenten hieronder of je deze korting daadwerkelijk bij Het Scheepvaartmuseum Amsterdam hebt gekregen. Meld alsjeblieft ook misbruik.


2
 
0