Terug naar Bezienswaardigheden

Rondvaart in Amsterdam

Rondvaart in Amsterdam in Amsterdam Prins Hendrikkade 25
1012 TM Amsterdam
  Routebeschrijving
  Niet bekend
 

Rondvaart in Studentenkorting

5% korting op je rondvaart in Amsterdam kaartjes
Ontvang 5% korting op je rondvaart in Amsterdam kaartjes. Bestel je kaartjes vooraf, zodat je niet in een rij hoeft te staan. Vergeet niet om de kortingscode te gebruiken.

Bekijk de kortingscode

Kortingpeil Let op! Deze korting is geldig voor onbepaalde tijd en is alleen te verkrijgen op vertoon van een geldige studenten / collegekaart.

Rondvaart in

Een bezoek aan onze hoofdstad is pas compleet met een tochtje door de grachten. Neem tijdens jouw dagtripje even de tijd om van de iconische grachtenpanden te genieten en ontdek waarom UNESCO de Amsterdamse binnenstad een plekje heeft gegeven op de Werelderfgoedlijst. Het is niet voor niets dat miljoenen toeristen jaarlijks afreizen naar ons Mokum!

Vanwege de drukte is de trein een gewild vervoersmiddel, dus de kans is groot dat jouw dagje in Amsterdam begint op het Centraal Station! Op loopafstand ligt de boot al op je te wachten, klaar om jou de mooiste plekjes van onze hoofdstad te laten zien.

De gratis audiogids - in maar liefst 18 talen, zodat je zelfs jouw buitenlandse vrienden met een gerust hart kunt meenemen op jouw dagtrip - begeleidt je een uur lang door de pittoreske grachten. Van het Scheepvaartmuseum tot het Anne Frank huis, niets blijft onbesproken.

Informeer medestudenten

Heb je gebruik gemaakt van deze studentenkorting? Meld medestudenten hieronder of je deze korting daadwerkelijk bij Rondvaart in Amsterdam hebt gekregen. Meld alsjeblieft ook misbruik.


10
 
0