Terug naar Bezienswaardigheden

The Dungeon Studentenkorting

5% korting op The Amsterdam Dungeon kaartjes
Ontvang 5% korting op The Amsterdam Dungeon kaartjes. Bestel je kaartjes vooraf, zodat je niet in een rij hoeft te staan. Vergeet niet om de kortingscode te gebruiken.

Bekijk de kortingscode

Kortingpeil Let op! Deze korting is geldig voor onbepaalde tijd en is alleen te verkrijgen op vertoon van een geldige studenten / collegekaart.

The Dungeon

The Amsterdam Dungeon levert, aan de hand van een geweldige cast van acteurs, special effects, toneel, decor, scripts, een unieke, spannende ‘walktrough’ show die je kunt zien, horen, aanraken, ruiken en voelen. Het is hilarisch leuk en soms een beetje eng.

The Amsterdam Dungeon is een ‘must-see’ attractie in Amsterdam. Het gaat over Amsterdam’s donkere geschiedenis. Het is een tocht van 80 minuten door 500 jaar van de meest duistere geschiedenis van Amsterdam. Je gaat per groep van maximaal 30 personen naar binnen, waarna je de kerkers in gaat en alle shows gaat beleven. De tour wordt lopend afgelegd en vertrekt elke 10 a 15 minuten.

The Amsterdam Dungeon heeft een nieuwe en verbeterde shows. Je zult lachen en schreeuwt zenuwachtig bij het zien van het verbranden van heksen. kijk, ruik, luister en huiver. Maak kennis met de volledige cast van professionele acteurs die gruwelijke personages te spelen, van de krankzinnige rechter tot de duivelse beul. Ontelbare verassingen geven je gegarandeerd een ervaring waarin je gelijkertijd op je hardst schreeuwt en op je luidst lacht.

Informeer medestudenten

Heb je gebruik gemaakt van deze studentenkorting? Meld medestudenten hieronder of je deze korting daadwerkelijk bij The Dungeon Amsterdam hebt gekregen. Meld alsjeblieft ook misbruik.


5
 
0