Terug naar Bezienswaardigheden

Heineken Experience Amsterdam

Heineken Experience in Amsterdam Stadhouderskade 78
1072 AE Amsterdam
  Routebeschrijving
  Niet bekend
 

Heineken Experience Studentenkorting

5% korting op je Heineken Experience kaartjes
Ontvang 5% korting op je Heineken Experience kaartjes. Bestel je kaartjes vooraf, zodat je niet in een rij hoeft te staan. Vergeet niet om de kortingscode te gebruiken.

Bekijk de kortingscode

Kortingpeil Let op! Deze korting is geldig voor onbepaalde tijd en is alleen te verkrijgen op vertoon van een geldige studenten / collegekaart.

Heineken Experience

De wereldberoemde bierbrouwerij van Heineken is omgetoverd tot een heuse beleving: The Heineken Experience. Deze Nederlandse multinational brouwde hier z'n eerste goudgele rakker en is inmiddels actief in 178 landen. Heyyyy... Biertje?

Bij binnenkomst duik je op eigen tempo in de geschiedenis van de brouwerij. Het brouwproces en de ingrediënten van het biertje, alles komt voorbij. Je ontdekt zelfs hoe het is om een bierflesje te zijn!

Aan het einde van de tour word je verwend met - Nederlanders opgelet - twee 'gratis', ijskoude biertjes. Helaas voor de volwassenen-to-be wordt er geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar, dus er staan voor hen twee heerlijke frisdranken koud.

Gezien Heineken één van Nederlands bekendste exportproducten is en thuis hoort in het stereotype rijtje met klompen, kaas en tulpen, reizen er vele toeristen af naar Amsterdam zonder de Heineken Experience over te slaan. Het kan dus erg druk zijn! Maar, als je s'ochtends gaat en je jouw kaartje van tevoren hebt gekocht, kun je de bestaande rijen gewoon overslaan!

Informeer medestudenten

Heb je gebruik gemaakt van deze studentenkorting? Meld medestudenten hieronder of je deze korting daadwerkelijk bij Heineken Experience Amsterdam hebt gekregen. Meld alsjeblieft ook misbruik.


7
 
0