Terug naar Bezienswaardigheden

House of Bols Amsterdam

House of Bols in Amsterdam Paulus Potterstraat 14
1071 CZ Amsterdam
  Routebeschrijving
  Niet bekend
 

House of Bols Studentenkorting

5% korting op je House of Bols kaartjes
Ontvang 5% korting op je House of Bols kaartjes. Bestel je kaartjes vooraf, zodat je niet in een rij hoeft te staan. Vergeet niet om de kortingscode te gebruiken.

Bekijk de kortingscode

Kortingpeil Let op! Deze korting is geldig voor onbepaalde tijd en is alleen te verkrijgen op vertoon van een geldige studenten / collegekaart.

House of Bols

Een bezoek aan House of Bols, The Cocktail & Genever Experience op het Museumplein in Amsterdam, is een uniek avontuur en een onvergetelijke interactieve ervaring met de glamoureuze wereld van cocktails, likeuren, bartending en de Nederlandse Genever. Bij House of Bols ontdek je alles over Lucas Bols - 's werelds oudste gedistilleerde merk, dat is het maken van likeuren in Amsterdam sinds 1575! Ook ontdek je Bols Genever - Holland's herontdekte cocktail geest, die dateert uit 1820.

House of Bols neemt je mee op een spectaculaire reis door de smaken, aroma's, afbeeldingen, geluid en film. De tocht bevindt zich onder meer in de Hall of Taste, waar je alle 38 Bols likeuren ontdekt en hoe deze zijn gemaakt, de Delfts blauwe kamer, de wereld van cocktails 'club' en de mysterieuze Bols Genever Room.

De tour eindigt in de revolutionaire Spiegelbar, waar de bartenders jouw Bols Genever voor je ogen mixen. Degenen die de kunst van het flair bartending (denk aan Tom Cruise in 'Cocktail') willen leren kunnen dit doen in de magische Flair Booth met de speciaal ontworpen Bols flair flessen. Cocktail liefhebbers kunnen ook winkelen tot ze erbij neervallen in de Bols Shop of genieten van een tweede Bols cocktail voor slechts € 6,50.

Informeer medestudenten

Heb je gebruik gemaakt van deze studentenkorting? Meld medestudenten hieronder of je deze korting daadwerkelijk bij House of Bols Amsterdam hebt gekregen. Meld alsjeblieft ook misbruik.


8
 
0