Terug naar Bezienswaardigheden

Pizza Cruise Amsterdam

Pizza Cruise in Amsterdam Prins Hendrikkade 25
1012 TM Amsterdam
  Routebeschrijving
  Niet bekend
 

Pizza Cruise Studentenkorting

5% korting op je kaartjes voor de Pizza Cruise
Ontvang 5% korting op je kaartjes voor de Pizza Cruise. Bestel je kaartjes vooraf, zodat je niet in een rij hoeft te staan. Vergeet niet om de kortingscode te gebruiken.

Bekijk de kortingscode

Kortingpeil Let op! Deze korting is geldig voor onbepaalde tijd en is alleen te verkrijgen op vertoon van een geldige studenten / collegekaart.

Pizza Cruise

De rondvaart begint vlakbij het Central Station en daarvandaan vaar je eerst door de grachten van het oude, middeleeuwse gedeelte van de stad. Er is geschiedenis in overvloed, maar let vooral op de gebouwen: vele hiervan staan scheef of hellen over (nee, je hebt niets vreemds gerookt. De stad is op een moeras gebouwd).

Daarvandaan vaar je naar de Grachtengordel. Dit is de ‘nieuwere’ buurt met drie grote grachten die parallel aan elkaar lopen in een indrukwekkende boog. Ze zijn in de 17de eeuw uitgegraven toen de stad steeds rijker werd door de wereldhandel.

Het hele gebied is nu onderdeel van UNESCO's Werelderfgoed. Het is je misschien al opgevallen dat de elegante grachtenhuizen groter en (een beetje) rechter zijn dan de voorgaande huizen - met welvaart kwamen er betere ingenieurs.

Het eerste gedeelte van de reis bevat een gids en een inleiding tot de geschiedenis en bezienswaardigheden van de omgeving. Daarna geniet je van de langverwachte, vers bereide pizza! Een paar drankjes erbij (kies uit bier, wijn of frisdrank) en maak het geheel af met een stuk brownie.

Leun daarna lekker achterover en adem de sfeer in, samen met je loved-ones. De zon zakt verder, waardoor de grachten eleganter zijn dan ooit. Beleef Amsterdam in het moment!

Informeer medestudenten

Heb je gebruik gemaakt van deze studentenkorting? Meld medestudenten hieronder of je deze korting daadwerkelijk bij Pizza Cruise Amsterdam hebt gekregen. Meld alsjeblieft ook misbruik.


5
 
0