Terug naar Bezienswaardigheden

Madame Tussauds Studentenkorting

5% korting op je Madame Tussauds kaartjes
Ontvang 5% korting op je Madame Tussauds kaartjes. Bestel je kaartjes vooraf, zodat je niet in een rij hoeft te staan. Vergeet niet om de kortingscode te gebruiken.

Bekijk de kortingscode

Kortingpeil Let op! Deze korting is geldig voor onbepaalde tijd en is alleen te verkrijgen op vertoon van een geldige studenten / collegekaart.

Madame Tussauds

Betreed de wondere wereld van Madame Tussauds, gelegen in het centrum van Amsterdam: De Dam. Geniet van een aantal verrassende, educatieve en soms emotionele ontmoetingen met je superhelden, lievelingszangers, royals, en filmsterren.

Het wassenbeeldenmuseum is een plek voor jong en oud. Schitter naast Doutzen op de catwalk of shine op het podium naast Lady Gaga. Ben jij meer van de draaitafels? Mix en match songs naast Tiësto achter de draaitafel of neem je IQ-test af bij Einstein. Je komt nooit zo dichtbij je sterren als hier!

Het museum is vernoemd naar Madame Tussauds herself. Zij maakte in 1790 de eerste wassen beelden en die kunst is tot op de dag van vandaag nagenoeg hetzelfde gebleven. Madame Tussauds maakte in 1841 op 80-jarige leeftijd een zelfportret, die de vestiging in Amsterdam in bezit heeft en te bewonderen is voor publiek! De tentoonstellingen reisden eerst rond in het Verenigd Koninkrijk, maar is tegenwoordig gevestigd op maar liefst 18 locaties over de hele wereld!

De tentoonstelling bevat oude (Marilyn Monroe) en nieuwe (Adele) helden. Schroom niet een selfie te maken met je idool en te delen met je vrienden!

Informeer medestudenten

Heb je gebruik gemaakt van deze studentenkorting? Meld medestudenten hieronder of je deze korting daadwerkelijk bij Madame Tussauds Amsterdam hebt gekregen. Meld alsjeblieft ook misbruik.


8
 
0