Microsoft Student

Microsoft Office Student 365 pakket

4-jarig abonnement voor 2 computers of tablets. Volledig geïnstalleerde versies van Microsoft Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook. Met Microsoft Office 365 is je software up-to-date en heb je met 1TB in de cloud voldoende opslag.

Microsoft Student


Officiële website: www.microsoft.com/nl-nl/student
Veilig betalen:
MasterCard Visa American Express PayPal

Meer Microsoft deals!

Microsoft Studentenkorting

Word voor studenten

Scriptie schrijven, opdracht maken, werken aan een boek... Grote kans dat je er Microsoft Word voor gebruikt. Logisch, want het is nog steeds dé standaard op het gebied van tekstverwerken. Je maakt er mooie documenten mee. En doordat Microsoft studenten en leerkrachten graag tegemoetkomt, is er voor jou Word studentenkorting. Dit betekent profiteren van een mooie deal, als je een HBO- of WO-studie volgt. Maar er is meer dan Word alleen…

Overal beschikbaar

Microsoft Word en de andere programma’s bestaan al jaren. Ook als je er even niet mee gewerkt hebt, ben je zo weer op de hoogte van de nieuwe versies. De basis is nog steeds hetzelfde. De grootste verandering is dat je de producten nu op bijna alle apparaten, zoals tablets, telefoons en natuurlijk laptops kunt gebruiken. Met de OneDrive-opslag heb je bovendien vanaf al die apparaten ook toegang tot al je documenten. Dat maakt het werk heel efficiënt. Spijt van de aanschaf krijg je dan ook vast niet. Helemaal niet met de Office studentenkorting waar je gebruik van kunt maken.

Microsoft Surface Book & Surface Pro aanbiedingen

Op het gebied van hardware laat Microsoft steeds vaker van zich horen. Je kent vast en zeker de Xbox wel, of Windows telefoons. Ook de Microsoft Surface wint steeds meer terrein. Dat is een tablet-pc waar producten zoals Office voor studenten natuurlijk perfect op werken. En wij maken het nóg mooier met onze kortingen, uiteraard. Ook op het gebied van hardware zijn er verschillende kortingsacties beschikbaar. En dat had jij natuurlijk al gezien. Dat weten we. Jij bent namelijk slim (anders was je hier niet). Profiteer daarom van die Microsoft studentenkorting. Nu ben je tenslotte nog student ;).

Microsoft Office 365 Studenten pakket