Terug naar Acties & kortingscodes

Back to School 2020

Back to School

Back to School-acties

Start het nieuwe schooljaar slim en bespaar geld! Wij hebben alle Back to School aanbiedingen voor het studiejaar 2020-2021 voor je verzameld. Tot en met september kun je profiteren van de beste deals.

Sorteer op: 


Met korting het nieuwe schooljaar in

De tijden dat de Back to School acties zich beperkten tot kaftpapier, agenda’s en etuis zijn definitief voorbij. Elektronica zoals bijvoorbeeld laptops en tablets, software, schooltassen en zelfs sneakers: daar draait het nu om! Letterlijk ALLES wat je nodig hebt voor het nieuwe schooljaar schaf je tot en met september aan met mooie kortingen.
Zomaar een voorbeeld: een gratis Beats koptelefoon bij aankoop van een Mac of iPad? Mooi meegenomen, als je toch al een koptelefoon wilde kopen… Een mooie Apple Back to School actie. Blokken in stijl! En dan lichten we er nog maar eentje uit.

Besparen op schoolspullen

Een gemiddelde studenten geeft volgens het Nibud ongeveer 1.000 euro per maand uit. Daarvan gaat ruim 300 euro naar boodschappen, uitgaan en vrijetijdsbesteding. Hoort erbij natuurlijk ;). Een groot gedeelte gaat ook naar schoolspullen. Die heb je hoe dan ook nodig. Natuurlijk levert studeren uiteindelijk vooral veel op, maar de kosten vallen niet altijd mee. Het loont zich daarom om aan het begin van het schooljaar de Back to School acties in de gaten te houden. Als je slim bent, bespaar je makkelijk minimaal 10% op je aankopen. Vaak valt dit percentage zelfs nog hoger uit.

Acties loopt tot en met september

Hoe weet je nu vóór je begint met je nieuwe studie of het nieuwe studiejaar wat je precies nodig hebt? Het antwoord: dat weet je alleen in grote lijnen. Er kan altijd nog iets onverwachts bijkomen. En dat weten we. Daarom lopen de acties door tot en met september. Zo heb je ook in de eerste weken van het nieuwe schooljaar nog de tijd om te zoeken naar de beste aanbiedingen. Dus… no rush als je back to school gaat!

Selectie Back to School 2020 acties

Waar je bij je opleiding van alles leert over je nieuwe vakgebied, zijn wij er om je de weg te wijzen in het Land der Korting. Aan ons de taak om de allerbeste deals voor jou te verzamelen. Sterker nog: het is onze missie om jou zoveel mogelijk voordeel te bezorgen. Daar krijgen we steeds weer een kick van. Oh, en als je nog andere dingen zoekt: bij ons vind je naast schoolspullen bijna alles, dus je komt hoe dan ook aan je trekken. Maar eerst even de focus op dingen die je ECHT nodig hebt voor je studie. Door het geld dat je bespaart met de Back to School kortingen, hou je een groter gedeelte van je budget over voor bijvoorbeeld die coole sneakers of dat kekke jurkje. Succes met besparen!