Terug naar Acties & kortingscodes
New York Pizza Coupon

New York Pizza Coupon


Officiële website: www.newyorkpizza.nl/coupon
Veilig betalen:
iDeal MasterCard Visa American Express
Loopt het water jou ook al in de mond? Die verse pizza’s van New York Pizza zijn echt verrukkelijk. Veel lekkerder toch dan een pizza uit de supermarkt? Enige nadeel: ze zijn ook wat duurder, maar met onze New York Pizza korting speciaal voor studenten merk je dat verschil amper. Aanvalluuh!

New York Pizza Acties & Coupons

New York Pizza Kortingscode februari 2020

New York Pizza bestellen met Studentenkorting

Ze zijn niet gek bij New York Pizza. De pizzabakkers weten maar al te goed dat jij als student niet altijd zin en tijd hebt om uitgebreid te koken. Een pizzaatje bestellen kan af en toe best. En met een kortingscode van New York Pizza kun je profiteren van mooie acties. Wat dacht je van twee pizza’s afhalen voor 10 euro. Of drie pizza’s laten bezorgen voor 20 euro? Er zijn heel veel mooie deals en wij hebben ze voor je verzameld. Zo betaal je nooit een cent te veel voor jouw favoriete pizza. Jammie!

Smaak, kwaliteit & service

Bij New York Pizza draait het om 3 belangrijke dingen: smaak, kwaliteit en service! Als je al eens wat van New York Pizza gegeten hebt, weet je dat het met de smaak wel goed zit. Dat komt door de verse producten waar ze mee werken en het CHEFF-principe. Dat staat voor Clean, Hot, Enjoy, Fast en Friendly. Hiermee wordt de kwaliteit altijd gegarandeerd. De pizza’s worden in een schone omgeving gemaakt en warm thuisbezorgd. Bij ons draait het trouwens maar om 1 ding: de beste dealtjes scoren ;). En dat doe jij als student met de speciale New York Pizza korting.

Speciale New York Pizza Studenten Coupon

Er zijn maar liefst tien verschillende New York Pizza coupons waarmee je studentenkorting kunt claimen. Vijf voor afhalen en vijf voor laten bezorgen. In beide gevallen moet je wel je studentenkaart even laten zien in de pizzeria of aan de koerier. Kleine moeite. Wat trouwens handig is: je kunt gewoon online bestellen en dan wordt alles voor je geregeld. De actiecoupons zijn geldig bij pizza’s met een doorsnede van 25 centimeter NY-Style. En per studentenkaart kun je er één bestellen. Als zich een nieuwe New York Pizza actie aandient, zijn wij er natuurlijk als de kippen bij.

New York Pizza houdt van studenten

Waarom New York Pizza studenten onder meer een warm hart toedraag leggen we zo uit. Maar eerst nog even een leuk weetje. Uit welk land is New York Pizza afkomstig? Amerika, denk je? Fout! Het is gewoon een oer-Hollands bedrijf. In 1993 werd de eerste winkel geopend aan het Spui in Amsterdam en dat was direct een succes. Die Hollanders lusten graag een pizzaatje. Inmiddels zijn er meer dan 150 vestigingen verspreid door het hele land.

Afstudeerscriptie over pizza

En dan nu de link met studenten… Een van de oprichters: Philippe Vorst studeerde economie en hoorde van zijn broer Max (ook een van de oprichters) dat met pizza’s wel wat te verdienen viel. Dat had hij tijdens een reis door de USA gezien. Philippe besloot het te onderzoeken en schreef zijn afstudeerscriptie over… jawel… New York Pizza. Conclusie: het was het proberen waard. En dat blijkt 25 jaar later een goede inschatting te zijn geweest. Eet smakelijk!