Dominos korting

Dominos korting


Officiële website: www.dominos.nl
Veilig betalen:
iDeal MasterCard Visa American Express PayPal AfterPay

Dominos kortingen van februari 2020


Dominos korting? Profiteer van de Domino’s kortingscode

Elke maand is er weer een nieuwe Domino’s kortingscode beschikbaar. Met steeds uiteenlopende aanbiedingen is er altijd wel een voordeeltje te behalen. En daar zijn wij natuurlijk voor. Geen enkele actie ontgaat ons, zodat jij altijd de meeste recente Domino’s kortingscode bij ons vindt. Ach, dat is gewoon ons werk. En soms… dan maken we er zelf ook gebruik van. Een lekkere pizza op z’n tijd is ook voor ons geen straf.

De pizza studentenkorting: dat smaakt naar meer

Onze favoriete pizza? Een pizza studentenkorting. Boordevol aanbiedingen voor een gezonde portemonnee. Bij het bereiden van een pizza studentenkorting wordt bovendien alleen gewerkt met verse Domino’s kortingscodes, waardoor deze naar meer smaakt. OK, gekkigheid natuurlijk, maar het feit is: een student wil nog wel eens een pizzaatje bestellen. Grote kans dat dit bij Domino’s gebeurt. Er zit vast wel een vestiging bij jou in de buurt. Door gebruik te maken van de speciale Domino’s korting wordt het laten bezorgen of afhalen van een pizza interessant. En zo’n verse pizza smaakt vaak toch flink beter dan een diepvriespizza.

Domino’s is booming

Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf Domino’s Pizza heeft inmiddels meer dan 225 vestigingen door heel Nederland. Van Zeeland tot Groningen. Natuurlijk ook in de bekende studentensteden. Alleen al in Amsterdam vind je er meer 13 en in Rotterdam 12. Het is dan ook niet voor niets dat pizza’s met studentenkorting worden aangeboden. Een mooie Domino’s korting is tenslotte altijd mooi meegenomen. Zo kun je tegenwoordig ook genieten van de Elke Dag Deal. Vijf handgemaakte pizzaklassiekers, elke dag voor maar 5 euro per stuk. Bestel je Margaritha (hierover hieronder nog meer), Pepperoni, Funghi, Bolognese of Creamy Spinach snel met de speciale Domino’s korting.

Pizza: Italiaanse trots

Het is trouwens wel opvallend dat de meeste grote pizzaketens van oorsprong niet Italiaans zijn, terwijl de pizza dat onmiskenbaar wel is. Wist je trouwens dat een van de bekendste pizza’s, de Margaritha, vernoemd is naar de koningin van Italië (Margaretha). Zij kreeg in 1889 een gratis pizza (de Domino’s korting bestond toen nog niet ;)) voorgeschoteld in Napels en was direct verkocht. De trotse pizzabakker vernoemde zijn pizza naar de koningin. De pizza was overigens gegarneerd in de kleuren van de Italiaanse vlag. Met wit (mozzarela), rood (tomaat) en groen (basilicum) was het een echte chauvinistische pizza. Wedden dat je hier aan gaat denken als je straks een pizza bestelt met Domino’s korting?

En of een pizza Hawaii nu wel of geen echte pizza is, dat laten we over aan de kenners. In Italië leggen ze er in ieder geval geen ananas op. Hoe dan ook: in die discussie mengen we ons niet, want wij hebben vooral verstand van zoeken naar Domino’s kortingscodes en andere mooie dealtjes. Eet smakelijk en geniet van je pizza!

Bestel online pizza met een Studenten Kortingscode