adidas Outlet Store Nederland

15% extra korting op de outlet producten bij adidas

Geldig t/m 28-2-2020

adidas Outlet Store Nederland


Officiële website: www.adidas.nl/outlet-store
Veilig betalen:
iDeal MasterCard Visa American Express PayPal

Meer adidas deals!

Schoenen voor een prikkie

Of je nu schoenen nodig hebt om te shinen op de campus of schoenen om te sporten: adidas heeft alles! Voetbal, hockey, tennis, hardlopen of wat anders… alle sporten zijn vertegenwoordigd. adidas staat bekend om de goede kwaliteit schoenen die je direct in de webshop kunt kopen. Het voordeel van online kopen is dat je een enorm aanbod hebt. De schoenen worden door adidas Nederland snel verzonden, zodat je direct kunt genieten van je nieuwe stappers.

Outlet sale: veel korting

adidas brengt doorlopend nieuwe lijnen op de markt en dat gaat maar door. Ideaal daaraan is dat een gedeelte ook altijd in de outlet sale belandt. En dat betekent weer korting voor jou. Zeker als student is dat mooi meegenomen. Daarom verwijzen wij van studentenkorting.nl je direct naar de outlet sale van adidas. Daar vind je naast schoenen nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan sportkleding voor voetbal, running en training in het algemeen. In de adidas outlet lopen de kortingen op tot wel 50%. Ook op dingen als sporttassen, ballen en accessoires. Je slaagt vast en zeker.

adidas: twee broers, drie strepen

Wist je dat het Duitse adidas is vernoemd naar de oprichter Adi Dassler. Uiteraard ken jij het merk ook van de drie strepen. Die komen altijd wel ergens terug op schoenen of kleding. Al in 1920 startte Adi (Adolf) met zijn broer Rudolf. Maar dat ging niet echt goed. De twee raakten gebrouilleerd. Zo erg zelfs dat Rudolf het merk PUMA startte. De twee werden echte concurrenten. Een verhaal om van te smullen, maar dat is ondertussen al bijna 75 jaar geleden. De twee broers zijn al jaren overleden, maar adidas staat nog fier overeind.

Sportkleding voor iedereen

Van sportschoenen naar een compleet sportmerk. De opmars van adidas is niet te stuiten en je komt het merk dan ook overal tegen. Direct nadat in 1949 de eerste officiële adidas sportschoenen geleverd werden, ging het rap. Zeker toen West-Duitsland in 1954 wereldkampioen voetbal werd op, jawel, adidas schoenen. Eigenlijk is toen de wereld definitief veroverd. Er volgden adidas trainingspakken en daarna in rap tempo meer. Veel meer. Zoveel meer dat wij nu vanuit onze luie stoel duizenden producten van adidas kunnen bestellen. En met de kortingen in de outlet doe je dat vast en zeker graag. Veel shopplezier!