Terug naar Persoonlijke verzorging

Mondzorgpraktijk Sipmawei Studentenkorting

gratis waardebon voor een controlebezoek bij de tandarts
Maak nu een afspraak bij onze praktijk voor een gratis controle ter waarde van € 50,-

Kortingpeil Let op! Deze korting is geldig voor onbepaalde tijd en is alleen te verkrijgen op vertoon van een geldige studenten / collegekaart.

Mondzorgpraktijk Sipmawei

Gratis waardebon voor een controlebezoek bij de tandarts.

Mondzorgpraktijk Sipmawei is aangesloten bij dr. Bijt, een samenwerkingsverband van tandartspraktijken, tandartsen en organisaties binnen de gezondheidszorg. Door deze samenwerking kan er gebruik gemaakt worden van de subsidieregeling om de mondgezondheid in het algemeen te verbeteren en tandartsbezoek te stimuleren. Het is bewezen dat een gezond gebit in een gezonde mond bijdraagt aan een betere gezondheid.

De controle omvat een uitgebreide diagnose van uw gebit en wordt uitgevoerd door een van onze tandartsen in onze moderne praktijk te Leeuwarden. Indien noodzakelijk zal er een röntgenfoto worden gemaakt. Op basis van deze controle en foto zal de tandarts u een vrijblijvend advies en/of behandelplan aanbieden.

Informeer medestudenten

Heb je gebruik gemaakt van deze studentenkorting? Meld medestudenten hieronder of je deze korting daadwerkelijk bij Mondzorgpraktijk Sipmawei Leeuwarden hebt gekregen. Meld alsjeblieft ook misbruik.


26
 
0