Terug naar Sport

TrainMore Studentenkorting

Speciale studententarieven bij TrainMore!
Voor studenten hanteren wij special lidmaatschap:

Ben jij student? Dan is dit jouw lidmaatschap. Bij TrainMore hebben we een voordelig lidmaatschap speciaal voor studenten. Wil je onbeperkt sporten? Dan betaal je slechts € 19,- per maand. Met dit lidmaatschap kun je bij alle TrainMore locaties sporten, behalve onze Black Label clubs.

Deze tarieven zijn INCLUSIEF groepslessen.

Kortingpeil Let op! Deze korting is geldig voor onbepaalde tijd en is alleen te verkrijgen op vertoon van een geldige studenten / collegekaart.

TrainMore

TrainMore is een fitnessketen met clubs in o.a. Amsterdam, Groningen, Utrecht en Haarlem met zeer goede faciliteiten. Alle clubs zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur van Technogym, een ruim assortiment aan free weights en core stability materialen.

TrainMore heeft een gevarieerd aanbod aan groepslessen, afgestemd op de laatste trends en jouw behoeftes. Afvallen, gezondheid, kracht, uithoudingsvermogen, balans en veelzijdigheid komen terug in de deze lessen. O.a. Zumba, Shape, Yoga, Dance, Combat en Boxing worden aangeboden.

TrainMore is een revolutionair concept waarbij elke workout wordt beloond met 1 euro korting. En dat werkt. Bij TrainMore geen slapende leden, bij ons trainen mensen 70 procent meer dan het landelijk gemiddelde. Het is meer dan een lidmaatschap, het is een lifestyle.

Informeer medestudenten

Heb je gebruik gemaakt van deze studentenkorting? Meld medestudenten hieronder of je deze korting daadwerkelijk bij TrainMore Groningen hebt gekregen. Meld alsjeblieft ook misbruik.


9
 
0