Terug naar Theaters

Boom Chicago Amsterdam

Boom Chicago in Amsterdam Rozengracht 117
1016 LV Amsterdam
  Routebeschrijving
  020 217 0400
 

Boom Chicago Studentenkorting

50% korting op je ticket!
Neem je studentenkaart mee op donderdagen in april en krijg 50% korting op je ticket! Onze shows werken als volgt: jij geeft ons een suggestie en wij improviseren hilarische scènes. Een beetje zoals de Lama´s, maar dan in het Engels en niemand heet Ruben.

Met alumni zoals Seth Myers, Jordan Peele en Jason Sudeikis weet je zeker dat we hilarisch zijn. En onze huidige cast is zeker net zo hilarisch, en zelfs nog lekkerder.

Kom op tijd (deuren openen om 19.00) voor de beste plaatsen en een lekker drankje. De show begint om 20.30. Kom na de show gezellig een drankje met ons (de cast) drinken!

Kortingpeil Let op! Deze korting is geldig voor onbepaalde tijd en is alleen te verkrijgen op vertoon van een geldige studenten / collegekaart.

Boom Chicago

Boom Chicago is een Amerikaans komedie theater in Amsterdam. Onze shows bestaan uit improvisatie en sketches. Het werkt als volgt: jij geeft ons een suggestie en wij improviseren hilarische scènes. Onze alumni zijn trouwens ook cool (Seth Myers, Jordan Peele en Amber Ruffin), maar de huidige cast is zelfs nog lekkerder.

Informeer medestudenten

Heb je gebruik gemaakt van deze studentenkorting? Meld medestudenten hieronder of je deze korting daadwerkelijk bij Boom Chicago Amsterdam hebt gekregen. Meld alsjeblieft ook misbruik.


24
 
0