Converse Kortingscodes & Sale

20% studentenkorting bij Converse

Converse Kortingscodes & Sale


Officiële website: www.converse.com
Veilig betalen:
iDeal MasterCard Visa American Express PayPal AfterPay

Meer Converse deals!

Sale bij Converse!

Deze korting is voor onbepaalde tijd geldig.

Converse Sale & Studentenkorting

Converse is legendarisch

Het is niet zomaar een merk. Converse is namelijk al meer dan 110 jaar actief als schoenenfabrikant. De nu nog steeds extreem populaire Converse All Stars werd voor het eerst in 1917 op de markt gebracht. De schoen was bedoeld voor basketballers. Vanaf dat moment ging het eigenlijk hard met het Amerikaanse merk hard. En nog steeds. Al járen zie je Converse All Stars overal in het straatbeeld opduiken.

Converse kortingscode voor 15% off!

Het is voor veel studenten een basic kledingstuk. All Stars heb je vaak wel ergens in je schoenenkast liggen. En als ze versleten zijn of je wilt een andere kleur, dan zijn ze online natuurlijk zo besteld. Hoe mooi is het dan dat je onze Converse kortingscode kunt gebruiken voor een mooie 15% korting. Zo kun je zelfs op de nieuwste modellen besparen, want deze Converse aanbieding voor studenten is permanent geldig.

Converse kleding

Je kent Converse natuurlijk van de All Stars. Maar wist je dat Converse inmiddels meer is dan een schoenenmerk? Hoodies, T-shirts, broeken en rugzakken met het Converse logo zijn ook aan de uitgebreide collectie toegevoegd. Natuurlijk, alles met een sportieve inslag, zoals je kunt verwachten van de fabrikant die pas echt begon te groeien nadat er sportschoen gemaakt werden. De Converse schoenen worden nu tijdens alle gelegenheden gedragen. Vroeger was het echt een sportschoen.

Converse sale: profiteer daarvan!

We kennen het van veel webshops. Bij Converse online is het niet anders: Het hele jaar door online Converse Sale. Yes, dat is mooi. Je moet er vaak wel als de kippen bij zijn om iets in je maat te vinden, maar die klappen van de zweep ken je vast. Dát maakt het juist leuk natuurlijk. En weet je wat: Die 15% studentenkorting geldt ook tijdens de Converse Sale. Dubbel en dwars voordeel dus. Pak die kansen zolang je nog studeert.

Converse All Stars schoenen kopen met korting

Nog een leuk weetje. Ken je de Chuck Taylor modellen van Converse All Stars. Chuck Taylor was een basketballer en een van de eerst sporters die Converse schoenen droeg. Hij kreeg een baan aangeboden bij Converse om de All Star-schoen te promoten. Daar begonnen hij in 1921 mee en hield dat vol tot aan zijn dood in 1969. Die promotie is goed gelukt en het is dan ook niet vreemd dat de Chuck Taylor signature sinds 1932 prijkt op de All Stars van nu. Maar dat terzijde. Het gaat je natuurlijk om die korting. Dus bestellen maar. En vergeet niet die Converse kortingscode hierboven te gebruiken!