Ben Student

Ben Studentenkorting
Gratis 4G + Geen aansluitkosten t.w.v. € 14,95

Ben Student


Officiële website: https://www.ben.nl/studentenkorting
Veilig betalen:
iDeal Automatische Incasso

Meer Ben deals!

Extra voordeel: Gratis 4G t.w.v. € 1,- p.m. bij Ben

Deze korting is voor onbepaalde tijd geldig.
Ben je student? Dan geeft Ben jou graag extra voordeel met mijn studentendeal! Upload jouw collegekaart bij je bestelling en je krijgt gratis 4G t.w.v. € 1,- per maand!

Ben student

Ben je student? Dat is dan mooi meegenomen, want bij een Ben abonnement krijgen je Ben studentenkorting als je student bent. Dit houdt in dat je sowieso 20 euro bespaart op de aansluitkosten voor je Ben abonnement. Daarnaast krijg je gratis de 4G internetsnelheid. Ben Student is beschikbaar voor iedereen die een geldige Nederlandse studentenkaart heeft. De Ben studentendeal geldt voor alle Nederlandse opleidingen op MBO, HBO en WO-niveau. Ben je nog onder de 18? Geen probleem: dan moet je je ouders even vragen of ze het Ben Student abonnement voor je willen afsluiten. Dat kan. Ze moeten dan wel jouw geldige studentenkaart uploaden.

Ben Sim only

Is je telefoon nog helemaal goed en heb je dus geen nieuwe nodig? Dan is een Ben sim only abonnement misschien wel wat voor jou. Hierbij kun je eventueel je bestaande Ben student abonnement gewoon door laten lopen, maar dan een stuk voordeliger. Zeker met Ben Student bespaar je nog meer door de gratis 4G snelheid. Een Ben sim only abonnement is ideaal voor studenten, omdat dit verreweg het voordeligst is. Een nieuwe telefoon bij je abonnement voel je toch maandelijks in je portemonnee. En juist dat proberen we natuurlijk te voorkomen. Met de Ben studentenkorting zit je helemaal goed.

Leg je telefoon aan de kant?

We kennen Ben naast de gewoon betrouwbare service en het goede netwerk ook van de prikkelende reclames. Ben maakt ons erop attent dat we onze mobiel wel heel veel gebruiken. De reclame met de telefooncondoom was daar een voorbeeld van. ‘We laten ons in bed steeds vaker verleiden door onze mobiel’, vond Ben en daarom kwamen ze met die telefooncondoom; een hoes die je over je telefoon kunt schuiven, zodat je niet afgeleid wordt. Goed bedacht! En de telefooncondoom is niet het enige, want steeds opnieuw wijst Ben ons er op dat het allemaal wat minder kan. Ook in de reclame van de moeder die aangesproken wordt op haar gebruik, of misbruik, van de telefoon krijgen we dezelfde boodschap te horen. En dat maakt Ben leuk. Je gaat er toch over nadenken.

Wij gaan voor korting

Maar ondanks dat het soms misschien wat minder kan, kunnen we eigenlijk ook niet zonder. En juist daarom is zo’n fijn Ben sim only abonnement of een abonnement met telefoon inclusief Ben studentenkorting zo aantrekkelijk. Zeker als je kijkt naar de Ben studentendeal. En stiekem is Ben eigenlijk ook wel een van de coolste providers. Check dus wat er aan voordeel te halen is en app ze (met mate ;))!