Terug naar Studenten Zorgverzekering

ZieZo Zorgverzekering

Met ZieZo heb je snel en slim je studenten zorgverzekering geregeld! Dit kan doordat je niet hoeft te kiezen tussen de vele verschillende pakketten van basisverzekeringen en aanvullende zorgverzekeringen. ZieZo is onderdeel van Zilveren Kruis en van die betrouwbare service kun je gebruik maken.

Bij ZieZo heb je 2 basisverzekeringen en kun je kiezen uit € 385,- of € 885,- eigen risico. Daarnaast heb je 1 aanvullende zorgverzekering en 1 tandartsverzekering. Wil je nog meer besparen op de kosten van de ziektekostenverzekering? Dan kun je nog besluiten om het betalingstermijn niet per maand te doen, maar voor een half jaar of een jaar. Daarmee ontvang je nog een korting op het bedrag.

Online heb je 24 uur per dag en 7 dagen in de week inzicht in je polis en zorgkosten. Daarnaast kun je met de App van Zilveren Kruis of via Mijn Zilveren Kruis direct je declaraties indienen, als je die nog hebt ontvangen. Ook kun je een aantal hulpmiddelen online bestellen bij een geselecteerde leverancier.

Voor meer informatie ga naar de officiële website:
ZieZo.nl

ZieZo premie 2020 vergelijken

Pakket Premie Eigen risico Korting Keuzevrijheid
ZieZo Selectief € 83,25 € 885,- € 22,- Afsluiten
ZieZo Selectief € 105,25 € 385,- Afsluiten
ZieZo Basis € 86,75 € 885,- € 22,- Afsluiten
ZieZo Basis € 108,75 € 385,- Afsluiten

Aanvullende Studenten Zorgverzekering van ZieZo

De prijzen van de tandartsverzekering en aanvullende zorgverzekering en zijn gebaseerd op studenten tot 30 jaar. Er is 1 tandartsverzekering bij ZieZo. Dat is het pakket ZieZo Tand 1. De kosten hiervoor zijn € 10,75 per maand. Het pakket bestaat uit vergoedingen voor consulten (C-codes), second opinions, vullingen (V-codes), trekken van tanden en kiezen (H-codes), Verdovingen (A-codes), foto's (X-codes) en 75% vergoeding voor de overige tandheelkundige behandelingen. Bij Tand 1 ontvang je maximaal tot € 250,-.

Hieronder vind je een overzicht van alle vergoedingen die in de aanvullende zorgverzekering zitten. De prijzen op de website van ZieZo zijn te allen tijde leidend.

ZieZo Aanvullend 1
(€ 5,75 per maand)

  • Fysiotherapie (6 behandelingen)
  • Volledige vergoeding voor Anticonceptie
  • Tandheelkunde als gevolg van een ongeval
  • Werelddekking voor spoedeisende zorg in het buitenland
  • Repatriëring (medisch noodzakelijk ziekenvervoer vanuit het buitenland)
  • Geen vergoeding voor alternatieve geneeswijzen

Bekijk de details van de vergoedingen van Aanvullend 1