Terug naar Zorgverzekeringen

PNOzorg Zorgverzekering

PNOzorg is al 70 jaar gespecialiseerd in zzorgverzekeringen. Ze zijn gericht op mensen in de creatieve sector en in de media. PNOzorg werkt samen met ONVZ zorgverzekeraar. ONVZ zorgverzekeraar is verantwoordelijk voor de dienstverlening en PNOzorg ziet toe op de kwaliteit van de uitvoering door ONVZ.

De dienstverlening is zeer belangrijk. Mede hierdoor wordt PNOzorg gewaardeerd met een 8,3. De belangrijkste pluspunten zijn de snelle uitbetaling van declaraties, direct online inzicht in gegevens en deskundig en persoonlijk advies. Bij PNOzorg krijg je optimale keuzevrijheid. Je kunt zelf kiezen naar welk ziekenhuis of naar welke arts je wilt gaan, zonder dat je zelf moet bijbetalen.

Op de basisverzekering ontvang je 3% korting, op de aanvullende verzekering en tandartsverzekering ontvang je 7% korting. De korting is al verrekend in de onderstaande prijzen.

Voor meer informatie ga naar de officiële website:
PNOzorg.nl

PNOzorg premie 2019 vergelijken

Pakket Eigen risico Premie Korting Keuzevrijheid
Basisverzekering € 885,- € 110,98 € 19,- Afsluiten
Basisverzekering € 385,- € 129,98 Afsluiten

Aanvullende Zorgverzekering van PNOzorg

PNOzorg heeft 5 aanvullende verzekeringen. Hieronder vind je een aantal vergoedingen terug die veel voorkomen, zoals fysiotherapie, brillen & contactlenzen, anticonceptie en alternatieve geneeswijzen. De prijzen hieronder zijn inclusief korting.

Pakket Prijs Fysiotherapie Brillen & contactlenzen Anticonceptie Alternatieve geneeswijzen
PNO Start € 7,39 p.m. 9x Geen extra vergoeding Geen extra vergoeding Geen extra vergoeding Afsluiten
PNO beter € 9,76 p.m. 9x Geen extra vergoeding Geen extra vergoeding Max. € 400,- Afsluiten
PNO Plus € 23,58 p.m. 12x Geen extra vergoeding 100% Max. € 500,- Afsluiten
PNO Optimaal € 40,92 p.m. 35x € 175,- per 2 jaar 100% Max. € 750,- Afsluiten
PNO Top € 59,98 p.m. 100% € 350,- per 2 jaar 100% Max. € 1.000,- Afsluiten

Naast de aanvullende verzekeringen heeft PNOzorg ook tandartsverzekeringen. Je kunt al een tandartsverzekering vanaf € 12,32 per maand afsluiten. Je kunt een keus maken uit 4 tandartsverzekeringen en de verschillen zitten in de hoogte van de vergoedingen voor tandheelkundige hulp, ongevallen dekking en orthodontie vanaf 18 jaar. De prijzen op de website van PNOzorg zijn te allen tijde leidend.

Bekijk alle verzekeringen van PNOzorg