Terug naar Studenten Zorgverzekering

Just Zorgverzekering

Doordat Just onderdeel van CZ is kunnen ze een scherpe basispremie hanteren en je bent verzekerd van goede zorg bij een servicegerichte zorgverzekeraar. Just wilt er voor zorgen dat jij op een makkelijke manier je zorgverzekering kan afsluiten, zonder al die moeilijke pakketten door te spitten terwijl je toch nog niet weet wat er volgend jaar gaat gebeuren. Daarom heeft Just maar 1 aanvullende verzekering en 1 tandartsverzekering.

Bij Just betaal je alleen voor de zorg die jij als student nodig hebt. Ben jij geinteresseerd om over te stappen naar Just? Maak dan gebruik van de overstapservice. Just zorgt er dan voor dat je huidige zorgverzekering wordt stopgezet.

Bij Just kun je alles online regelen op het tijdstip dat het jou uitkomt. Via de App van Just op je smartphone kun je jouw declaraties indienen. Vragen stellen aan de klantenservice kan via WhatsApp of bellen. Er is ook App de dokter. Via deze App kun je chatten over jouw medische vragen. Heb je een vraag over je gezondheid, zij brengen je in contact met een team van medische deskundigen. Alles wat er op de app wordt besproken blijft privé. Zijn zijn elke dag bereikbaar.

Voor meer informatie ga naar de officiële website:
Just.nl

Just premie 2020 vergelijken

Pakket Eigen risico Premie Korting Keuzevrijheid
Just Basic € 885,- € 87,95 € 20,00 Afsluiten
Just Basic € 685,- € 95,95 € 12,00 Afsluiten
Just Basic € 885,- € 107,95 Afsluiten

Aanvullende Studenten Zorgverzekering van Just

Bij Just hebben ze geen moeilijke keuzepakketten, maar ze hebben 1 aanvullende verzekering. De aanvullende verzekering Just Live kost € 3,- per maand. Het pakket bestaat uit uit fysiotherapie, mondzorg en spoedzorg in het buitenland.

Bij fysiotherapie ontvang je max. 4 behandelingen per jaar wanneer er geen sprake is van een ongeval. Is er sprake van een ongeval, dan vergoeden ze tot max. 16 behandelingen per ongeval. Kosten van de spoedeisende zorg in het buitenland (als aanvulling op de vergoeding van de basisverzekering). Tandartskosten na een ongeval wordt tot max. € 10.000,- per ongeval vergoed.

Daarnaast heeft Just ook een tandartsverzekering, Just Smile. De kosten hiervoor zijn € 8,70 per maand. Per behandeling ontvang je 75% vergoeding tot een max. van € 250,- per jaar voor tandzorg als controles, vullingen, kronen en bruggen. Zijn er tandartskosten na een ongeval, dan vergoeden ze tot max. € 10.000,- per ongeval. De prijzen op de website van Just zijn te allen tijde leidend.

Bekijk alle zorgkosten van Just