Terug naar Studenten Zorgverzekering

HEMA Zorgverzekering

HEMA heeft in samenwerking met Menzis een zorgverzekering opgezet, speciaal voor HEMA klanten. HEMA richt zich op een betaalbare en toegankelijke zorgverzekering. Door deze samenwerking heb je als student een ruime keuze uit veel zorgaanbieders.

Wanneer je een zorgverzekering afsluit bij de HEMA dan ontvang je een kortingskaart waarmee je het hele jaar 10% korting krijgt op bijna alle aankopen bij de HEMA winkels. Naast de basisverzekering kun je kiezen uit drie aanvullende verzekeringen en drie aanvullende tandartsverzekeringen. In de goedkoopste aanvullende verzekering worden kosten zoals fysiotherapie, spoedeisende zorg in buitenland en anticonceptie voor vrouwen vergoed.

De zorgverzekering van HEMA is online georiënteerd, waardoor je online je declaraties kan indienen. Daarnaast is het ook mogelijk om de declaraties via de declaratie-app van de HEMA in te dienen.

Voor meer informatie ga naar de officiële website:
HEMA.nl

HEMA premie 2020 vergelijken

Pakket Eigen risico Premie Korting Keuzevrijheid
Basisverzekering € 885,- € 89,00 € 24,- Afsluiten
Basisverzekering € 385,- € 113,00   Afsluiten

Aanvullende Studenten Zorgverzekering van HEMA

HEMA heeft 3 aanvullende verzekeringen. Dit zijn Aanvullend 1, 2 en 3. Daarnaast zijn er ook 3 aanvullende tandartsverzekeringen. Bij de aanvullende tandartsverzekeringen zitten de verschillen in de hoogte van de vergoedingen. Bij alle tandartsverzekeringen krijg je 100% controles vergoed. Voor de overige behandelingen heb je bij Tandarts 1 80% dekking tot maximaal € 250,- verzekerd, bij Tandarts 2 heb je 80% dekking tot maximaal € 500,- en bij Tandarts 3 heb je 80% dekking tot maximaal € 750,- verzekerd. Vergelijk hieronder de aanvullende zorgverzekeringen.

Pakket Prijs Fysiotherapie Hulp buitenland Anticonceptie Eigen bijdrage geneesmiddelen
Aanvullend 1 € 8,- p.m. 9x 100% 100% Geen extra vergoeding Afsluiten
Aanvullend 2 € 16,- p.m. 12x 100% 100% Max. € 200,- Afsluiten
Aanvullend 3 € 29,- p.m. 18x 100% 100% Max. € 200,- Afsluiten

Naast deze bovenstaande zorgkosten vallen er nog meer zorgkosten in de aanvullende pakketten. Bekijk deze op de website van de HEMA via de onderstaande link. De prijzen op de website van de HEMA zijn te allen tijde leidend.

Bekijk alle zorgkosten van de HEMA