Terug naar Studenten Zorgverzekering

FBTO Zorgverzekering

Premie vanaf
€ 100,50 p.m.
Bekijken
FBTO staat voor Friese Boeren en Tuinders Onderlinge, daar zijn ze vroeger mee begonnen. Ondertussen zijn ze behoorlijk gegroeid en zijn ze gegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van verzekeringen.

Voor de basisverzekering kun je een keus maken tussen 2 opties. De eerste optie is een naturapolis waarbij je kunt kiezen tussen de gecontracteerde zorgaanbieders. Wil je een naar een zorgaanbieder zonder contract dan krijg je 75% van de kosten vergoed. De tweede optie is een restitutiepolis. Bij deze polis krijg je bij elke zorgaanbieder het volledige bedrag vergoed.

Bij FBTO kun je geen gebruik maken van pakketten met aanvullende verzekeringen. FBTO maakt gebruik van aanvullende modules, waardoor je geheel zelf je zorgverzekering kan indelen. Je betaalt dan alleen voor de zorg die jij ook wilt gebruiken. Het hele jaar door kun je een aantal aanvullende modules aanzetten. De module is dan geldig vanaf de 1e dag van de volgende maand.

Voor meer informatie ga naar de officiële website:
FBTO.nl

FBTO 2021 premie / korting


FBTO Naturapolis
Eigen risico Premie Korting p.m. Keuzevrijheid
€ 885,- 100,50 € 22,-
€ 585,- € 113,70 € 8,80
€ 385,- € 122,50
FBTO Restitutiepolis
Eigen risico Premie Korting p.m. Keuzevrijheid
€ 885,- € 103,50 € 25,-
€ 585,- € 118,50 € 10,-
€ 385,- 128,50

Aanvullende Zorgverzekering van de FBTO

Naast de basispremie kun je per module zelf kiezen of die voor jou interessant is. Je hebt een keus uit 6 aanvullende modules. Je kunt kiezen uit zorg in het buitenland, gezichtszorg en orthodontie, spieren & gewrichten, tand ongeval, zorg & herstel en tand. De module zorg in het buitenland en tand ongeval kun je het hele jaar aanzetten. De overige modules kun je alleen kiezen bij het afsluiten van je basisverzekering voor 2021.

Wanneer een module zoals bijvoorbeeld gezichtszorg & orthodontie niet interessant voor je is, dan hoef je deze module niet aan te zetten en betaal je er ook niet voor. De prijzen op de website van FBTO zijn te allen tijde leidend.

Bekijk alle verzekeringen van FBTO