Terug naar Zorgverzekeringen

CZdirect Zorgverzekering

Doordat CZdirect onderdeel van CZ is kunnen ze een scherpe basispremie hanteren en je bent verzekerd van goede zorg bij een servicegerichte zorgverzekeraar.

Bij CZdirect betaal je alleen voor de zorg die jij als student nodig hebt. Ben jij geinteresseerd om over te stappen naar CZdirect? Maak dan gebruik van de overstapservice. CZdirect zorgt er dan voor dat je huidige zorgverzekering wordt stopgezet.

Bij CZdirect kun je alles online regelen op het tijdstip dat het jou uitkomt. Via Mijn CZ op de website of via de App van CZ op je smartphone kun je jouw declaraties indienen. Vragen stellen aan de klantenservice kan via WhatsApp, E-mail, Facebook of Twitter. Er is ook een nieuw App de dokter. Via deze App kun je chatten over jouw medische vragen. Is jouw dokter aangesloten bij App de dokter dan kun je ook via de App een afspraak maken met je huisarts of een herhaalrecept bestellen. Medicijnen kun je ook online bestellen. Of het nu gaat om een doktersrecept of medicijnen zonder recept, bij Mijnmedicijnonline.nl kun alles bestellen.

Voor meer informatie ga naar de officiële website:
CZdirect.nl

CZdirect premies 2018 vergelijken (jonger dan 30 jaar)

Pakket Eigen risico Premie Korting Keuzevrijheid
Basisverzekering € 885,- € 85,95 € 19,50 Afsluiten
Basisverzekering € 385,- € 105,45   Afsluiten

Aanvullende Studenten Zorgverzekering van CZdirect

CZdirect heeft 3 aanvullende verzekeringen. Dit zijn Start, Basic en Extra. Vergelijk hieronder de aanvullende zorgverzekeringen.

Pakket Prijs Fysiotherapie Brillen & contactlenzen Anticonceptie Condooms Alternatieve geneeswijzen Tandarts buitenland
Start € 1,95 p.m. Geen extra vergoeding Geen extra vergoeding Geen extra vergoeding 50 stuks per jaar Geen extra vergoeding € 275,- per jaar Afsluiten
Basic € 7,25 p.m. 9x € 100,- per 2 jaar € 200,- per jaar 50 stuks per jaar € 200,- per jaar € 275,- per jaar
Afsluiten
Extra € 16,75 p.m. 18x € 150,- per 2 jaar € 200,- per jaar 50 stuks per jaar € 300,- per jaar € 275,- per jaar
Afsluiten

Naast deze bovenstaande zorgkosten zijn er nog meer zorgkosten die CZdirect vergoed, waaronder preventie voor het reizen naar het buitenland, spoedeisende hulp in het buitenland en ongevallen dekking mondzorg. Naast de aanvullende verzekeringen kun je ook kiezen voor een tandartsverzekering. Het pakket Tand 1 kost € 8,20 per maand en ontvang je 75% vergoeding tot maximaal € 250,- per jaar. Het pakket Tand 2 kost € 16,25 per maand en ontvang je 75% vergoeding tot maximaal € 500,- per jaar. De prijzen op de website van CZdirect zijn te allen tijde leidend.

Bekijk alle zorgkosten van CZdirect