Terug naar Studenten Zorgverzekering

Besured Studenten Zorgverzekering

Besured richt zich met de studenten zorgverzekering specifiek op studenten en young professionals. Naast de zorgverzekering is Besured ook actief op het gebied van doorlopende reisverzekeringen, inboedelverzekeringen, aansprakelijkheidsverzekeringen en hypotheken.

Bij Besured hebben ze 1 basisverzekering en daar kun je kiezen voor wel of geen vrijwillig eigen risico. Bij gecontracteerde zorgaanbieders ontvang je 100% vergoeding en bij niet-gecontracteerde zorgaanbieders zal de vergoeding van Besured lager zijn. Naast deze basisverzekering heb je 4 aanvullende opties om je extra te verzekeren.

Veel wordt bij Besured online geregeld. Declareren kun je door middel van een foto maken en uploaden. Maar als je wilt kun je het ook per post opsturen. Heb je toch nog vragen dan kun je een mail sturen. Je kunt dan aangeven of je een antwoord via de mail wilt ontvangen of dat ze je bellen. Wil je toch liever iemand spreken dan kun je ze ook bellen of chatten.
Voor meer informatie ga naar de officiële website:
Besured.nl

Besured premie 2020 vergelijken

Pakket Eigen risico Premie Korting Keuzevrijheid
Basis € 885,- € 95,25 € 20,- Afsluiten
Basis € 785,- € 99,25 € 16,- Afsluiten
Basis € 685,- € 103,25 € 12,- Afsluiten
Basis € 585,- € 107,25 € 8,- Afsluiten
Basis € 485,- € 111,25 € 4,- Afsluiten
Basis € 385,- € 115,25   Afsluiten


Aanvullende zorgverzekering van de Besured

Dit jaar kun je kiezen uit 4 mogelijkheden om je extra aanvullend te verzekeren. De eerste mogelijkheid is fysio. Bij het pakket Fysio heb je keuze uit 6 of 9 behandelingen. Het gaat in dit pakket om reguliere fysiotherapie, manuele fysiotherapie, oefentherapie en Cesar / Mensendieck.

De tweede mogelijkheid is het pakket Buitenland. Je krijgt dan spoedeisende medische hulp in het buitenland altijd 100% vergoed. Je kunt hiervoor kiezen voor Europa en Wereld. De derde mogelijkheid is Anticonceptie (vanaf 21 jaar). Wanneer je 21 jaar bent dan valt de vergoeding van de anticonceptiepil niet meer in de basisverzekering. Met dit pakket wordt de anticonceptiepil maximaal vergoed volgens het Geneesmiddelenvergoedingssysteem.

De laatste mogelijkheid is de Tandarts. Je kunt zelf de hoogte van de vergoeding voor de behandelingen kiezen tot het maximale bedrag waarvoor je verzekerd bent. Er zijn hier 4 keuzes in. De prijzen op de website van Besured zijn te allen tijde leidend.

Bekijk alle verzekeringen van de Besured