Terug naar Zorgverzekeringen

Besured Zorgverzekering


Besured richt zich specifiek op studenten en young professionals. Besured is onderdeel van VGZ, hierdoor kan Besured een goede kwaliteit bieden. En kunnen ze profiteren van de zorginkoop van een grote speler.

Je kunt geen keuzes maken op basis van je vrijwillig eigen risico. Er is alleen 1 basisverzekering met een eigen risico van € 385,-. Bij gecontracteerde zorgaanbieders ontvang je 100% vergoeding en bij niet-gecontracteerde zorgaanbieders vergoedt Besured tot maximaal 80% van de gemiddelde tarieven. Naast deze basisverzekering heb je 3 aanvullende verzekeringen en 1 tandartsverzekering.

Alles wordt bij Besured online geregeld. Declareren doe je door middel van een foto maken en uploaden. Heb je toch nog vragen dan kun je een mail sturen. Er wordt dezelfde dag nog contact met je opgenomen om je te helpen.
Voor meer informatie ga naar de officiële website:
Besured.nl


Besured premies 2017 vergelijken

Pakket Premie Eigen risico Keuzevrijheid
Basis € 96,90 € 385,- Afsluiten


Aanvullende zorgverzekering van de Besured

Dit jaar kun je kiezen uit 3 aanvullende verzekeringen. De aanvullende verzekeringen zijn gericht op verschillende soorten studenten. De Ready-2-Go voor € 1,90 per maand is gericht op de reislustige student. Hierbij heb je 100% werelddekking voor spoedeisende zorg en 100% vergoeding voor repatriëring ambulance of vliegtuig.

De Love-2-Move voor € 6,90 per maand is gericht op de sportieve student. De vergoedingen uit dit pakket zijn max. 8 behandelingen fysiotherapie en oefentherapie Cesar / Mensendieck, maximaal € 25,- inschrijfkosten vergoeding bij fitness, € 115,- per 2 kalenderjaren voor sportmedische keuring, maximaal € 20,- voor condooms en 100% anticonceptie volgens het Geneesmiddelen Vergoeding Systeem.

De All-in-1 voor € 9,90 per maand is voor de student die zekerheid wilt. Een aantal vergoedingen uit dit pakket zijn maximaal € 115,- voor brillen / lenzen (vanaf -3 / +3), € 20,- voor condooms, max. 10 behandelingen fysiotherapie en oefentherapie Cesar / Mensendieck, 80% vergoeding van max. € 200,- alternatieve geneeswijzen, 100% anticonceptie volgens het Geneesmiddelen Vergoeding Systeem, 100% vergoeding voor malariapillen, werelddekking voor spoedeisende zorg en vaccinatie buitenlandreizen. Ga naar de website van Besured voor alle vergoedingen.

Naast de aanvullende verzekeringen is er ook nog de tandartsverzekering Smile voor € 12,90 per maand. Er is een maximale vergoeding van € 350,- en hiervoor kun je terecht bij iedere tandarts, mondhygiënist, endodontoloog en parodontoloog in Nederland. De prijzen op de website van Besured zijn te allen tijde leidend.

Bekijk alle verzekeringen van de Besured