Terug naar Winkels

RepairCenter.eu Veldhoven

RepairCenter.eu in Veldhoven Habraken 2321 M
5507 TK Veldhoven
  Routebeschrijving
  085-4019823
 

   

RepairCenter.eu Studentenkorting

10% korting op alle reparaties & accessoires van uw smartphone & Tablet.
10% korting op alle reparaties & accessoires van uw smartphone & Tablet. Door vertoning van uw studenten pas kunt u gebruik maken van de bovenstaande korting voor alle afgenomen diensten en of producten.

Kortingpeil Let op! Deze korting is geldig voor onbepaalde tijd en is alleen te verkrijgen op vertoon van een geldige studenten / collegekaart.

RepairCenter.eu

Over RepairCenter.eu

RepairCenter is de one-stop-shop voor al uw reparaties aan de allernieuwste smartphones, tablets en notebooks van display tot batterij.
Daarnaast zijn we leverancier voor bedrijven en winkels in accessoires en verkopen ook refurbished smartphones met 12 maanden garantie.
Wij zijn professioneel, vakkundig en werken voornamelijk met originele onderdelen.

Wij kunnen van logistiek tot aan de reparatie en zelf de nazorg die van tijd tot tijd nodig is alles uit handen voor u nemen.
Hiervoor hebben wij de inzet de juiste automatisering die zich de afgelopen tijd heeft bewezen en hebben zeer goede afspraken omtrent de logistiek. U kunt ten alle tijden de status opvragen van een lopende reparatie of bestellingen als u ingelogd op onze site.

Informeer medestudenten

Heb je gebruik gemaakt van deze studentenkorting? Meld medestudenten hieronder of je deze korting daadwerkelijk bij RepairCenter.eu Veldhoven hebt gekregen. Meld alsjeblieft ook misbruik.


4
 
0