Terug naar Sport

Chance 2 Dance Studentenkorting

20% korting!
20% korting op de lessen bij Chance 2 Dance! Nu 5 lessen voor € 40,- i.p.v. € 50,- of 10 lessen voor € 72,- i.p.v. € 90,-.

Kortingpeil Let op! Deze korting is geldig voor onbepaalde tijd en is alleen te verkrijgen op vertoon van een geldige studenten / collegekaart.

Chance 2 Dance

Salsa | Bachata | Kizomba

Dansen is gezond! Naast dat het gewoon ontzettend leuk is om te doen is dansen ook goed voor je.

De muziek brengt je in tropische sferen en dat alleen al maakt dat de meeste mensen er vrolijk van worden. Daarnaast ben je natuurlijk in beweging, dat is niet alleen goed voor je lijf maar je wordt er ook blij van. Als je danst worden er endorfinen (ook wel bekend al het gelukshormoon) aangemaakt in je hersenen en dat geeft je een fijn, krachtig en gelukkig gevoel. Ook train je met dansen je geheugen en je coördinatie. Ook ziet men vaak een verbetering in de algemene lichaamshouding.

Dansen is ook nog eens heel sociaal. Tijdens de lessen maar ook op feestjes ontmoet je op een hele ongedwongen manier verschillende mensen. Want dansen is voor iedereen, je hoeft echt geen losse heupjes te hebben om te beginnen met dansen, die komen vanzelf als je maar genoeg kilometers maakt. Dansen is plezier maken, contact maken met jezelf en met anderen, uit je hoofd en in je lijf zijn, in het moment zijn, nieuwe dingen leren en ook nog eens een gezellig avondje uit. Kortom, je moet het een keer geprobeerd hebben.

Wij geven les in Salsa, Bachata en Kizomba. De eerste twee dansen komen uit Latijns Amerika en de laatse vind haar oorsprong in Afrika en wordt ook wel Angolese Tango genoemd. Deze dans draait om sensualiteit en connectie met je partner. Salsa is opzwepend en energiek, Bachata is speels en romantish. Wil je meer over deze dansen te weten komen, neem dan een kijkje op onze website of wandel gewoon eens binnen op een dansavond. Na onze lessen is er altijd een Social Dance waar iedereen lekker kan vrijdansen en het geleerde toe kan passen en oefenen. De Social Dance is gratis toegankelijk voor iedereen, ook dansers van andere scholen komen hier af en toe een dansje of een drankje doen in ons café.

N.B. Wij starten 4 keer per jaar met een seizoen van 10 weken en 2 keer per jaar, kort voor de zomer-/kerst vakantie, met een korte cursus van 5 weken.

Informeer medestudenten

Heb je gebruik gemaakt van deze studentenkorting? Meld medestudenten hieronder of je deze korting daadwerkelijk bij Chance 2 Dance Apeldoorn hebt gekregen. Meld alsjeblieft ook misbruik.


10
 
0