Terug naar Musea

Rijksmuseum Tickets Studentenkorting

5% korting op je Rijksmuseum kaartjes
Ontvang 5% korting op je Rijksmuseum kaartjes. Bestel je kaartjes vooraf, zodat je niet in een rij hoeft te staan. Vergeet niet om de kortingscode te gebruiken.

Bekijk de kortingscode

Kortingpeil Let op! Deze korting is geldig voor onbepaalde tijd en is alleen te verkrijgen op vertoon van een geldige studenten / collegekaart.

Rijksmuseum Tickets

Het Rijksmuseum huisvest meer dan 5.000 schilderijen (waaronder Rembrandt's wereldberoemde Nachtwacht), met de nadruk op werken uit de Gouden Eeuw. Met een centrale locatie in hartje Amsterdam is het Rijks een echte must-see.

HET museum van Nederland is na een tienjarige renovatie van maar liefst €375 miljoen heropend. Schilderijen, beeldhouwwerken, en relikwieën uit de Gouden Eeuw zijn vanaf nu te bewonderen in een frisse, lichte en uitnodigende omgeving. Waarschijnlijk lukt het je niet om de enorme collectie in slechts één dag te bewonderen, maar zie het als een uitdaging!

Informeer medestudenten

Heb je gebruik gemaakt van deze studentenkorting? Meld medestudenten hieronder of je deze korting daadwerkelijk bij Rijksmuseum Tickets Amsterdam hebt gekregen. Meld alsjeblieft ook misbruik.


23
 
0