Terug naar Kappers

The Hair Compass Amsterdam

The Hair Compass in Amsterdam Churchill-laan 81A
1078DJ Amsterdam
  Routebeschrijving
  020 3373219
 

 

The Hair Compass Studentenkorting

Tot 25% korting bij The Hair Compass Amsterdam
– Studenten ontvangen 20% korting op vertoon van hun collegekaart.
– De studentenkorting is geldig op dinsdagen en woensdagen.
– De korting is van toepassing op de gehele behandeling, dus ook op kleurbehandelingen en maskers.
– De korting is niet geldig op producten.
– De studentenkorting is uitsluitend geldig bij boekingen via de website van The Hair Compass of telefonische boekingen. Boekingen gedaan via de app of website van derden zijn uitgesloten.
– De korting wordt bij het afrekenen direct berekend. Er wordt achteraf geen korting terugbetaald.
– De studentenkorting geldt alleen voor studenten tot 27 jaar.
– The Hair Compass behoudt zich het recht voor deze kortingsactie te beëindigen of de voorwaarden hiervan te wijzigen. In situaties waarin deze voorwaarden geen duidelijkheid verschaft zal The Hair Compass beslissen.

Kortingpeil Let op! Deze korting is geldig voor onbepaalde tijd en is alleen te verkrijgen op vertoon van een geldige studenten / collegekaart.

The Hair Compass

Omdat een bezoek aan de kapper meer is dan een knipbeurt ga je naar The Hair Compass. Wereldse geuren en kleuren komen tot leven in hartje Amsterdam. Maak van jouw kappersbezoek een korte uitstap naar een andere wereld en krijg ‘de look’ die bij jou past.
Bij The Hair Compass krijgt je het beste van het beste. Jouw behandelingen worden uitgevoerd door topkapsters die gebruik maken van de gerenommeerde haarproductmerken Redken en GHD en de hoofdmassages worden verrijkt met de etherische oliën van doTERRA. Geniet van een kop Lavazza koffie en een lokale lekkernij. Maak direct een afspraak bij The Hair Compass.

Informeer medestudenten

Heb je gebruik gemaakt van deze studentenkorting? Meld medestudenten hieronder of je deze korting daadwerkelijk bij The Hair Compass Amsterdam hebt gekregen. Meld alsjeblieft ook misbruik.


3
 
0