AO korting

5% Studentenkorting bij AO.nl

Exclusief
m.u.v. TV & Audio.

AO korting


Officiële website: www.ao.nl
Veilig betalen:
iDeal MasterCard Visa PayPal Achteraf betalen

Meer AO.nl deals!

Gratis Dagje uit Jaarkaart bij een Princess apparaat bij AO.nl

Geldig t/m 31-12-2019
En maak kans op een reis naar Disneyland Parijs t.w.v. € 5.000,-.

AO Studentenkorting NL

Ao.nl heeft speciaal voor studenten 5% korting op het gehele assortiment met uitzondering van TV & Audio. Deze korting komt bovenop de laagsteprijsgarantie.

AO Nederland

Het was even wennen in 2016: AO Nederland was daar ineens. En hoe. Het in Engeland en Duitsland al erg bekende bedrijf besloot ook in Nederland de markt te gaan veroveren. Dat is fijn. Zolang wij goede dealtjes kunnen scoren en met AO studentenkorting onze koelkast, wasmachine of wasdroger kunnen bestellen, juichen wij dat toe. AO Nederland was direct zo slim om de AO studentenkorting in Nederland te introduceren. Met een EXCLUSIEVE deal zorgt Studentenkorting.nl ervoor dat je 5% korting krijgt op het gehele assortiment (exclusief tv en audio). Dat scheelt toch weer mooi, als je een nieuwe wasmachine of koelkast nodig hebt.

AO kortingscode

De studentenkorting is echter niet alles. Want heel regelmatig hebben we fantastische deals die beschikbaar zijn met AO kortingscodes. Magazijnverkopen, meer dan 100 euro korting op bepaalde merken en andere acties. Met een AO kortingscode ben je verzekerd van extra voordeel en dat kan de moeite van het uitzoeken dubbel en dwars waard zijn. Om het je gemakkelijk te maken, zetten we altijd de meest actuele AO kortingscodes voor je op deze pagina. Zo hoef jij niet te zoeken en profiteer je direct wanneer je bestelt op ao.nl.

Weddenschap

Wist je trouwens dat AO het levenslicht zag door een dealtje? Een weddenschap. De oprichter werd uitgedaagd om met succes online huishoudelijke apparaten te verkopen. Dat kon niet, dacht een vriend van hem. En hoewel het in de kroeg was, werd de uitdaging aangenomen. Nog geen 20 jaar later bewees John Roberts, die nu nog CEO is het ongelijk van zijn kameraad. Met AO Nederland is het bewijs geleverd dat elektronica voor in huis zeker wel online verkocht kan worden. Dat lijkt nu logisch, maar 20 jaar geleden was het natuurlijk allemaal wat anders.

Gemak van AO.nl

Alleen al bestellen via internet is makkelijk. Hop, naar AO.nl en bestellen. Wat AO extra aantrekkelijk maakt, is dat je de aangeschafte producten GRATIS kunt laten bezorgen en GRATIS kunt laten installeren. Echt, geen gedoe. Daarom kiezen steeds meer studenten voor deze manier van bestellen, want in een studentenhuis gaat ook wel eens een koelkast, of wasmachine kapot. Uiteraard heb je 30 dagen om het product te retourneren en is er de mogelijkheid om extra informatie over producten te krijgen. Voor hulp kun je altijd terecht bij de helpdesk. Het is niet voor niets dat klanten AO Nederland een 9+ geven. De beste prijs en de beste service: dat is waar we het voor doen!